Atlas Concorde; Marble Look; overzicht keramische marmer series SKU: Atlas Concorde; Marble Look; overzicht keramische marmer series

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Atlas Concorde; Marble Look; overzicht keramische marmer - look series 

Onder de trends in interieurontwerp wordt het thema van keramische vloeren en badkamertegels met marmereffect bevestigd: het marmer dat al heel lang een hoofdrolspeler is geweest in kunst en architectuur. Marmer is erg trendy in deze keramische uitvoering met deze hoge prestaties op het gebied van slijtvastheid, vlekbestendigheid, gemakkelijk schoon te maken en te ontsmetten met gewone huishoudelijke wasmiddelen en wasmiddelen.  


Stuur ons een mail of geef bij opmerkingen aan; de serie, kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij sturen u graag een passende offerte.


Klik op een van de onderstaande series en u wordt doorverwezen naar de serie op onze website of naar de website van Atlas Concorde. U kunt daar de verdere informatie lezen, het Pdf-bestand downloaden met alle sfeerfoto's, de technische informatie en de vaak hele uitgebreide mogelijkheden bekijken. 

Wij kunnen alle series (m.u.v. de grote formaten) van Atlas Concorde leveren die in de huidige collectie zijn. Mocht een nieuwe serie nog niet op onze website staan, dan kunt u ons ook gerust een mail sturen voor een prijsopgave.

Wij tonen deze series niet in onze showroom.  


Atlas Concorde, serie Marvel   (website Tegeldeal)

Vloer- en wandtegels geïnspireerd op rijke en elegante marmeren tegels. Een serie waarin alle marmeren elegantie wordt gecombineerd met de toepassingsvoordelen van keramiek. Dankzij het verrassende realisme van pure kleuren, natuurlijke aders, diepe tinten en transparante wolken, wordt elk referentiemarmer getrouw geïnterpreteerd


Atlas Concorde, serie Marvel Dream   (website Atlas Concorde)

Binnenhuisarchitectuur herontdekt het wonder van tegels met marmereffect die een eigentijds, verfijnd, nooit conventioneel karakter krijgen. Marvel Dream is toegewijd aan een van de mooiste, meest nobele en duurzame materialen, die elke ruimte kan verfraaien met elegantie en architectonisch karakter. Een collectie geïnspireerd door de tijdloze charme van marmer, opnieuw geïnterpreteerd op een authentieke manier, met respect voor de oorspronkelijke schoonheid. De onbetwiste elegantie van Italiaans marmer in neutrale tinten ontmoet het temperament van zeldzaam en kostbaar kwarts, edelstenen en lapis lazuli van over de hele wereld, waardoor een universum van tijdloze stijlen met meerdere ontwerppotentieel ontstaat.


Atlas Concorde, serie Marvel Edge  (website Tegeldeal)

Marvel Edge is een serie vloer- en wandtegels geïnspireerd op de stenen uit de natuur, zoals prestigieus marmer, onyx, agaat en travertin.  Door de mogelijkheid om ongebruikelijke combinaties te kiezen, kunt u de ruimtes volgens een zeer persoonlijke stijl inrichten. In het interieur geven tinten, geometrieën en kleuraccenten een originele en uiterst verfijnde stijl.


Atlas Concorde, serie Marvel Gems  (website Tegeldeal)

Marvel Gems interpreteert het Venetiaanse terrazzo met creativiteit en verfijning. Een reeks vloeren, gekenmerkt door vlokken, insluitsels en fragmenten met een marmereffect, die de suggesties van het Marvel-project versterken, voor woonruimtes en hedendaagse commerciële omgevingen met een ongewone charme. Marvel Gems is verkrijgbaar in een matte afwerking, glad en voelt zacht aan, voor ruimtes met een eigentijds karakter en een verfijnd interieur, die doen denken aan het gladde effect van traditionele terrazzovloeren.

 

Atlas Concorde, serie Marvel Pro   (website Tegeldeal)

Vloer- en wandtegels geïnspireerd op kostbaar marmer voor een luxe uitstraling en intense expressiviteit die het originele materiaal getrouw weergeven. De kracht van het marmereffect wordt gecombineerd met de voordelen van tegels van keramiek, waardoor het oppervlak in de loop van de tijd, weerstand tegen slijtage, vlekken en contact met wasmiddelen wordt gegarandeerd. Marmer, een tijdloos materiaal, in een eigentijdse sleutel, geïnspireerd door de nieuwste trends in interieur- en exterieurontwerp. Marvel PRO bevat een hoogglans gepolijste afwerking, gekenmerkt door een buitengewoon helder en reflecterend oppervlak. 


Atlas Concorde, serie Marvel Shine   (website Atlas Concorde)

Deze serie Marvel Shine is gericht op hedendaags luxedesign, met een reeks oppervlakken met marmer en steeneffect die esthetische verfijning combineren met de veelzijdigheid en het praktische van keramiek. De tegels zijn geïnspireerd op enkele van de meest kostbare natuurstenen, waardoor een harmonieus en veelzijdig keramiekproject ontstaat. 


Atlas Concorde, serie Marvel Stone   (website Tegeldeal)

Deze serie Marvel Stone is geïnspireerd op de stenen uit de natuur, zoals marmer. Ze geven het originele materiaal getrouw weer. De kracht en uitstraling van natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. Een tijdloze, verfijnde uitstraling, helemaal de trend van nu in uw interieur.

   

Klik hier voor de complete marmerlook collectie op de website van Atlas Concorde 

   

Eigenschappen

Merk: Atlas Concorde
Serie: Overzicht Marmerlook series A.C.

Hieronder vindt u een aantal keramische marmerlook series van Atlas Concorde:

Atlas Concorde, serie Marvel Gems, Terrazzo-look
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel Gems, 60 x 60 cmDeze serie Marvel Gems is geïnspireerd op het Venetiaanse Terrazzo. Een verzameling keramische tegels om het uiterlijk van de Venetiaanse terrazzo te combineren met de uitstekende kwaliteit van keramische tegels. Marvel Gems  is verkrijgbaar in een matte afwerking, glad en voelt zacht aan, voor ruimtes met een eigentijds karakter en een verfijnd interieur, die herinneren aan het gladde effect van traditionele terrazzovloeren. Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, (uitvoering), aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.   Leverbaar in onderstaande kleuren:    Atlas Concorde, Marvel Gems Terrazzo White      Atlas Concorde, Marvel Gems Terrazzo Cream      Atlas Concorde, Marvel Gems Terrazzo Pearl      Atlas Concorde, Marvel Gems Terrazzo Grey      Atlas Concorde, Marvel Gems Terrazzo Black      Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, serie Marvel Pro; marmer- en natuursteenlook
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel Pro Deze serie Marvel Pro is geïnspireerd op de stenen uit de natuur, zoals marmer en travertin. Ze geven het originele materiaal getrouw weer. De kracht en uitstraling van natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. Marmer, een tijdloos materiaal, helemaal de trend van nu in uw interieur. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze prachtige serie te bekijken!Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Leverbaar in onderstaande kleuren:    Atlas Concorde, Marvel Pro Statuario Select    Atlas Concorde, Marvel Pro Cremo Delicato    Atlas Concorde, Marvel Pro Travertino Alabastrino    Atlas Concorde, Marvel Pro Travertino Silver    Atlas Concorde, Marvel Pro Grey Fleury    Atlas Concorde, Marvel Pro Noir St. Laurent   Leverbaar in onderstaande afmetingen:(zie voor de verschillende uitvoeringen het PDF bestand.)   120 x 120 cm       75 x 150 cm       75 x  75 cm      45 x   90 cm      60 x   60 cm      30 x   60 cm   In deze serie Marvel Pro zijn ook bijpassende wandtegels, mozaïeken, wandstroken, hexagon e.d. leverbaar. De grotere formaten leveren wij niet.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.  PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, serie Marvel Stone; marmer- en natuursteenlook
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel StoneDeze serie Marvel Stone is geïnspireerd op de stenen uit de natuur, zoals marmer. Ze geven het originele materiaal getrouw weer. De kracht en uitstraling van natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. Een tijdloze, verfijnde uitstraling, helemaal de trend van nu in uw interieur.Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze prachtige serie te bekijken! Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.  Leverbaar in een Lappato (licht glanzende) of matte uitvoering:    Atlas Concorde, Marvel Stone Carrara Pure    Atlas Concorde, Marvel Stone Bianco Dolomite    Atlas Concorde, Marvel Stone Nero Marquina    Atlas Concorde, Marvel Stone Bardiglio Grey    Atlas Concorde, Marvel Stone Cream Prestige Onderstaande vloertegels zijn alleen in een matte uitvoering leverbaar:   Atlas Concorde, Marvel Stone Clauzetto Whit   Atlas Concorde, Marvel Stone Desert Beige   Atlas Concorde, Marvel Stone Cardosa Elegant   Atlas Concorde, Marvel Stone Basaltina Volcano  Leverbaar in onderstaande afmetingen:(zie voor de verschillende uitvoeringen het PDF bestand.)        120 x 120 cm      75 x 150 cm     75 x   75 cm      45 x   90 cm      75 x   75 cm      60 x   60 cm      30 x   60 cm In deze serie Marvel Stone zijn ook bijpassende wandtegels, chevron, mozaïeken, wandstroken, hexagon e.d. leverbaar.De grotere formaten leveren wij niet.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.  

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, serie Marvel Edge; natuursteenlook, marmerlook
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel Edge Deze serie Marvel Edge is geïnspireerd op de natuur, zoals marmer, onyx, agaat en travertin. Dankzij het verrassende realisme van pure kleuren, natuurlijke aders en diepe tinten worden de tegels prachtig weergegeven als natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze prachtige serie te bekijken!Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.    Vloertegels leverbaar in onderstaande kleuren:    Atlas Concorde, Marvel Edge Imperial White    Atlas Concorde, Marvel Edge Royal Calacatta    Atlas Concorde, Marvel Edge Elegant Sable    Atlas Concorde, Marvel Edge Gris Supreme    Atlas Concorde, Marvel Edge Absolute Brown    Atlas Concorde, Marvel Edge Gold Onyx  (alleen in Lappato uitvoering; 75 x 150 cm en 75 x 75 cm)    Atlas Concorde, Marvel Edge Agata Azul  (alleen in Lappato uitvoering; 75 x 150 cm en 75 x 75 cm)    Atlas Concorde, Marvel Edge Red Luxury (alleen in Lappato uitvoering; 75 x 150 cm en 75 x 75 cm)   Leverbaar in de afmetingen in een glanzende (Lappato) uitvoering:      75 x 150 cm     75 x 75 cm    120 x 120 cm        45 x   90 cm      60 x   60 cm      30 x   60 cm   Leverbaar in de afmetingen in een matte uitvoering:    60 x   60 cm    30 x   60 cm In deze serie Marvel Edge zijn ook bijpassende wandtegels, mozaïeken, wandstroken, hexagon e.d. leverbaar. De grotere formaten leveren wij niet. Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, serie Marvel; marmerlook tegels
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel   Deze serie Marvel is geïnspireerd op het prachtige Italiaanse marmer. Dankzij het verrassende realisme van pure kleuren, natuurlijke aders en diepe tinten wordt het marmer prachtig weergegeven, maar dan met de voordelen van keramiek.  Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze prachtige serie te bekijken! Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.  Leverbaar in onderstaande kleuren:    Atlas Concorde, Marvel Calacatta Extra    Atlas Concorde, Marvel Moon Onyx    Atlas Concorde, Marvel Champagne Onyx    Atlas Concorde, Marvel Beige Mysterie    Atlas Concorde, Marvel Bronze Luxury    Atlas Concorde, Marvel Grey Stone   Leverbaar in onderstaande afmetingen in een matte en een licht glanzende (=Lappato) uitvoering:(niet alle afmetingen zijn in alle uitvoering leverbaar; zie het PDF bestand)    120 x 120 cm       75 x 150 cm        75 x   75 cm      45 x   90 cm        60 x   60 cm        30 x   60 cm   In deze serie Marvel zijn ook bijpassende wandtegels, mozaïeken, wandstroken e.d. leverbaar. De grotere formaten leveren wij niet.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.  PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs