Atlas Concorde; Stone Look; overzicht keramische natuursteen series SKU: Atlas Concorde; Stone Look; overzicht

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Atlas Concorde; Stone Look; overzicht keramische tegels met een natuursteen uitstraling

Keramische vloeren voor binnen en buiten herinterpreteren de tijdloze charme van natuursteen in een eigentijdse uitvoering. De tegels reproduceren de aders, schakeringen en de suggestie van natuursteen van de vele verschillende soorten, zoals kwartsiet, kalsteen en basalt. 


Stuur ons een mail of geef bij opmerkingen aan; de serie, kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij sturen u graag een passende offerte.


Klik op een van de onderstaande series en u wordt doorverwezen naar de serie op onze website of naar de website van Atlas Concorde. U kunt daar de verdere informatie lezen, het Pdf-bestand downloaden met alle sfeerfoto's, de technische informatie en de vaak hele uitgebreide mogelijkheden bekijken. 

Wij kunnen alle series (m.u.v. de grote formaten) van Atlas Concorde leveren die in de huidige collectie zijn. Mocht een nieuwe serie nog niet op onze website staan, dan kunt u ons ook gerust een mail sturen voor een prijsopgave.

Wij tonen deze series niet in onze showroom.


Atlas Concorde, serie Aix


Atlas Concorde, serie Brave   (website Tegeldeal)

De kracht van de natuurlijke materie, dat straalt deze serie Brave uit. Tegels met een oppervlak dat rijk is aan details geïnspireerd op natuursteen. Een grote collectie met een eigentijds design voor binnen en buiten.


Atlas Concorde, serie Canone inverso   (website Atlas Concorde)

Mozïeken die geïnspireerd zijn op de wereld van minimalistisch beton en steen. Deze mozaïeken zijn goed te combineren met tegels uit de andere collecties van Atlas Concorde: Boost, Dwell, Raw, Arkshade en Kone Atlas Concorde, serie Dolmen Pro

  

Atlas Concorde, serie Klif   (website Tegeldeal)

De expressieve kracht van de steen komt tot leven in de serie Klif, de collectie keramische vloertegels en bijpassende wandtegels geïnspireerd op de beslissende elegantie van Beola-steen uit Val d'Ossola, geherinterpreteerd in een eigentijdse toets.

 

Atlas Concorde, serie Kone   (website Tegeldeal)

Keramische tegelvloeren en wandtegels hebben een eenvoudig oppervlak dat is geïnspireerd op kalksteen. Een elegant gevoel voor het materiaal komt tot leven in neutrale achtergronden met aderen en fijne insluitsels.


Atlas Concorde, serie Lims   (website Atlas Concorde)

Een serie geïnspireerd op de authentieke charme van kalksteen, zoals de Franse Hauteville, de Portugese Moleanos, de Duitse Jura, de Italiaanse steen uit Vicenza en de Sloveense Lipika. Verfijnde stenen materialen, die zich onderscheiden door de eigenaardigheden van de plaatsen van herkomst en door gelaagdheid die zich door de eeuwen heen heeft voorgedaan. De grafische en materiaalstructuren van Lims zijn rijk aan realistische details, onregelmatigheden en clair-obscur-effecten die een natuurlijke en persoonlijke toets geven aan woonruimtes, zowel binnen als buiten.  


Atlas Concorde, serie Marvel Stone   (website Tegeldeal)

Een authentiek project voor vloeren en wanden dat oppervlakken combineert die zijn geïnspireerd door luxueus verfijnd marmer en de eenvoudige natuurlijke elegantie van steen om ruimtes en gebieden met een hoge visuele impact en een echt eigentijds gevoel te creëren.

   

Atlas Concorde, serie Norde   (website Atlas Concorde)

Grafische en chromatische rijkdom gecombineerd met het realisme van de stenen van inspiratie, kenmerken de Norde-collectie. Charmante keramische tegels, met roodachtige en oranje tinten, creëren een afwerking die wordt gebruikt in een eigentijds interieurontwerp. Nauwkeurigheid en getrouwheid in de interpretatie van de details van het natuursteen is het sterke punt van de collectie, zowel voor binnen als voor buiten.


Atlas Concorde, serie Trust   (website Tegeldeal)

Weelderige, betoverende natuur wordt de inspiratie voor een nieuw project: vloertegels en wandtegels verrijken een collectie die herinnert aan de aardse essentie van steen en zijn rijke details.

      

Klik hier voor de complete natuursteenlook collectie op de website van Atlas Concorde


Eigenschappen

Merk: Atlas Concorde
Serie: Overzicht Stonelook series A.C.

Hieronder vindt u een aantal keramische natuursteenlook series van Atlas Concorde:

Atlas Concorde, serie Brave; natuursteenlook
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Brave  De kracht van de natuurlijke materie, dat straalt deze serie Brave uit. Tegels met een oppervlak dat rijk is aan details geïnspireerd op natuursteen. Een grote collectie met een eigentijds design voor binnen en buiten. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze stoere serie te bekijken! Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Leverbaar in onderstaande kleuren:   Atlas Concorde , Brave Coke   Atlas Concorde , Brave Earth   Atlas Concorde , Brave Grey   Atlas Concorde , Brave Gypsum    Atlas Concorde , Brave Pearl Leverbaar in onderstaande afmetingen:    Atlas Concorde , Brave   30  x  60 cm , ook met Grip oppervlak    Atlas Concorde , Brave   60  x  60 cm      Atlas Concorde , Brave   45  x  90 cm      Atlas Concorde , Brave   75  x  75 cm     Atlas Concorde , Brave   75 x 150 cm  In deze serie Brave zijn ook bijpassende wandtegels, mozaïeken, wandstroken, ook in 3D e.d. leverbaar.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestand Wegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, serie Klif; natuursteen look tegels
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Klif  De expressieve kracht van de steen komt tot leven in de serie Klif, de collectie keramische tegels geïnspireerd op de beslissende elegantie van Beola-steen uit Val d'Ossola, een bergdal in de Noord-Italiaanse regio Piëmont, maar dan in een eigentijdse uitvoering. U ziet in deze serie de typische aderen en schakeringen van dit gesteente terug. Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.  Leverbaar in de kleuren:    Atlas Concorde, Klif Dark  Atlas Concorde, Klif White   Atlas Concorde, Klif Silver,    Atlas Concorde, Klif Grey Leverbaar in  de afmetingen:    75 x 150 cm   75 x   75 cm   37,5x 75 cm (ook in Grip uitvoering met extra stroef oppervlak)In deze serie Klif zijn ook bijpassende wandtegels, mozaïeken, Bricks 3D, wandstroken e.d. leverbaar. Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, serie Kone; natuursteenlook
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Kone  Deze serie Kone van Atlas Concorde is een uitgebreide collectie voor vloer en wand, voor binnen en buiten, geïnspireerd op lime-stone / kalksteen. Door de vele mogelijkheden om met neutrale en warme tinten te spelen, kun je een ruimte creëren met een elegante en harmonieuze charme.  Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze prachtige serie te bekijken! Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Leverbaar in onderstaande kleuren, in een matte (Matte) en een licht glanzende (Lappato/Polished) uitvoering Let op; niet alle kleuren zijn in alle uitvoeringen / afmetingen leverbaar ; zie hiervoor het PDF bestand    Atlas Concorde , Kone White    Atlas Concorde , Kone Beige    Atlas Concorde , Kone Silver    Atlas Concorde , Kone Pearl    Atlas Concorde , Kone Grey    Atlas Concorde , Kone Mix    Leverbaar in de afmetingen:   120 x 120 cm        75 x 150 cm      75 x   75 cm     45 x   90 cm         60 x   60 cm      30 x   60 cm, ook verkrijgbaar in een grip-uitvoering = stroef oppervlak, (m.u.v. Kone Mix) In deze serie Kone zijn ook bijpassende wandtegels, mozaïeken, hexagon, chevron, wandstroken in 3D e.d. leverbaar.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.  PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, serie Marvel Stone; marmer- en natuursteenlook
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel StoneDeze serie Marvel Stone is geïnspireerd op de stenen uit de natuur, zoals marmer. Ze geven het originele materiaal getrouw weer. De kracht en uitstraling van natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. Een tijdloze, verfijnde uitstraling, helemaal de trend van nu in uw interieur.Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze prachtige serie te bekijken! Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.  Leverbaar in een Lappato (licht glanzende) of matte uitvoering:    Atlas Concorde, Marvel Stone Carrara Pure    Atlas Concorde, Marvel Stone Bianco Dolomite    Atlas Concorde, Marvel Stone Nero Marquina    Atlas Concorde, Marvel Stone Bardiglio Grey    Atlas Concorde, Marvel Stone Cream Prestige Onderstaande vloertegels zijn alleen in een matte uitvoering leverbaar:   Atlas Concorde, Marvel Stone Clauzetto Whit   Atlas Concorde, Marvel Stone Desert Beige   Atlas Concorde, Marvel Stone Cardosa Elegant   Atlas Concorde, Marvel Stone Basaltina Volcano  Leverbaar in onderstaande afmetingen:(zie voor de verschillende uitvoeringen het PDF bestand.)        120 x 120 cm      75 x 150 cm     75 x   75 cm      45 x   90 cm      75 x   75 cm      60 x   60 cm      30 x   60 cm In deze serie Marvel Stone zijn ook bijpassende wandtegels, chevron, mozaïeken, wandstroken, hexagon e.d. leverbaar.De grotere formaten leveren wij niet.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.  

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde Trust; natuursteenlook
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Trust Deze serie Trust is geïnspireerd op natuursteen, nl. het Pietre di Luserna kwartsiet gesteente uit het Italiaanse Piemonte. Deze tegels hebben een oppervlak dat intense variaties in en kleur en structuur biedt dankzij de meest geavanceerde keramische technologieën. Een groot scala aan kleuren en afmetingen, zowel voor binnen als voor buiten.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie, legpatronen en alle mogelijke overige uitvoeringen, zoals wandtegels, mozaïek, wandstroken, ed. Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.  Leverbaar in onderstaande kleuren:   Atlas Concorde , Trust Copper   Atlas Concorde , Trust Silver   Atlas Concorde , Trust Titanium   Atlas Concorde , Trust Gold   Atlas Concorde , Trust Ivory   Atlas Concorde , Trust Moon  Leverbaar in onderstaande afmetingen:   Atlas Concorde , Trust     30 x 30 cm     Atlas Concorde , Trust     20 x 60 cm      Atlas Concorde , Trust     30 x 60 cm (ook in GRIP uitvoering / extra stroef)    Atlas Concorde , Trust     40 x 60 cm      Atlas Concorde , Trust     60 x 60 cm      Atlas Concorde , Trust  22,5 x 90 cm      Atlas Concorde , Trust     45 x 90 cm    Atlas Concorde , Trust   75 x   75 cm      Atlas Concorde , Trust   75 x 150 cm      Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF BestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs