TRT Keope Percorsi Extra, Pietra di Vals, 30x120x2 cm K2 SKU: SW10547.14

€ 75,00 per m2

U ontvangt 0.72 m2 per doos á € 54,00

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Kleur
Maat
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische natuursteenlook terrastegels Keope, Percorsi Extra, Pietra di Vals

30 x 120 x 2 cm, gerectificeerd, 0,72 m2 per doos, 2 stuks per doos


De foto's tonen enkel de kleur, het kan een andere afmeting of uitvoering betreffen.


Merk: KEOPE, Italië 

Serie: In&Out Percorsi Extra, gerectificeerd 

Geïnspireerd op natuursteen brengt deze serie In&Out Percorsi Extra binnen en buiten bij elkaar. Vier kleuren in verschillende maten en uitvoeringen met het expressieve charisma van natuursteen.

Bekijk het PDF-bestand met meer technische informatie en (sfeer)foto's van deze serie.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels niet in onze showroom getoond.

Pdf bestand    Keope, serie In&Out Percorsi Extra K2, terrastegels, vanaf pagina 78

Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

Eigenschappen

Kleur: Pietra di Vals
Maat: 30x120x2 cm
Materiaal: Keramisch
Merk: Keope
Serie: In&Out; Percorsi
Producten: Terrastegel in 2 cm dik
Maatgroep: Rechthoek 31 x 61 cm en groter, Terrastegels in 2 cm dik
Kleurgroep: Natuursteenlook, Grijs - Antraciet - Zwart

Hieronder de vloertegels van de serie Percorsi Extra van Keope (meer afmetingen leverbaar)

VLT Keope Percorsi Extra, Pietra di Faedis, 30x60 cm
Kleur: Pietra di Faedis | Maat: 30x60 cm
Keramische natuursteenlook vloertegels Keope, In&Out Percorsi Extra Pietra di Faedis30 x 60 x 0,9 cm, gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doosMerk: KEOPE, Italië Serie: In&Out Percorsi Extra, gerectificeerd  Geïnspireerd op natuursteen brengt deze serie In&Out Percorsi Extra binnen en buiten bij elkaar. Vier kleuren in verschillende maten en uitvoeringen met het expressieve charisma van natuursteen.    Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's van deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond.  PDF bestand  Keope, serie In&Out Percorsi Extra, vanaf pagina 14Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

U ontvangt 1.26 m2 per doos á € 45,99

€ 36,50 per m2

VLT Keope Percorsi Extra, Pietra di Vals, 30x60 cm
Kleur: Pietra di Vals | Maat: 30x60 cm
Keramische natuursteenlook vloertegels Keope, In&Out Percorsi Extra Pietra di Vals30 x 60 x 0,9 cm, gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doosMerk: KEOPE, Italië Serie: In&Out Percorsi Extra, gerectificeerd  Geïnspireerd op natuursteen brengt deze serie In&Out Percorsi Extra binnen en buiten bij elkaar. Vier kleuren in verschillende maten en uitvoeringen met het expressieve charisma van natuursteen.    Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's van deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond.  PDF bestand  Keope, serie In&Out Percorsi Extra, vanaf pagina 14Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

U ontvangt 1.26 m2 per doos á € 45,99

€ 36,50 per m2

VLT KEOPE Percorsi Smart, Pietra di Lavis, 30x60 cm
Kleur: Pietra di Lavis | Maat: 30x60 cm
Keramische natuursteenlook vloertegels Keope, In&Out Percorsi Smart Pietra di Lavis30 x 60 x 0,9 cm, gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doosMerk: KEOPE, Italië Serie: In&Out Percorsi Smart, gerectificeerd Geïnspireerd op natuursteen brengt deze serie In&Out Percorsi Smart van Keope binnen en buiten bij elkaar. De serie Percorsi Smart is zowel voor degenen die een meer elegante en verfijnde stijl willen als degenen die houden van een meer stedelijke en originele sfeer, dankzij de verschillende steeneffecten voor binnen en buiten: Pietra di Bagnolo, Pietra di Bressa, Pietra di Lavis. 3 kleuren voor een volledig natuurlijk effect dat uniekheid, schoonheid en expressieve kracht geeft aan elke tegel. Bij Percorsi Smart is het mogelijk om te kiezen voor de K2 uitvoering, 2 cm dik. Overige afmetingen, uitvoeringen en mozaïeken; prijs op aanvraag  Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's van deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels niet in onze showroom. PDF bestand  serie Keope, In&Out Percorsi Smart, vanaf pagina 40Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

U ontvangt 1.26 m2 per doos á € 45,99

€ 36,50 per m2

VLT KEOPE Percorsi Smart, Pietra di Bressa, 30x60 cm
Kleur: Pietra di Bressa | Maat: 30x60 cm
Keramische natuursteenlook vloertegels Keope, In&Out Percorsi Smart Pietra di Bressa30 x 60 x 0,9 cm, gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doosMerk: KEOPE, Italië Serie: In&Out Percorsi Smart, gerectificeerd Geïnspireerd op natuursteen brengt deze serie In&Out Percorsi Smart van Keope binnen en buiten bij elkaar. De serie Percorsi Smart is zowel voor degenen die een meer elegante en verfijnde stijl willen als degenen die houden van een meer stedelijke en originele sfeer, dankzij de verschillende steeneffecten voor binnen en buiten: Pietra di Bagnolo, Pietra di Bressa, Pietra di Lavis. 3 kleuren voor een volledig natuurlijk effect dat uniekheid, schoonheid en expressieve kracht geeft aan elke tegel. Bij Percorsi Smart is het mogelijk om te kiezen voor de K2 uitvoering, 2 cm dik. Overige afmetingen, uitvoeringen en mozaïeken; prijs op aanvraag  Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's van deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels niet in onze showroom. PDF bestand  serie Keope, In&Out Percorsi Smart, vanaf pagina 40Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

U ontvangt 1.26 m2 per doos á € 45,99

€ 36,50 per m2