VLT Aparici Expressions SKU: SW10759

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische vloertegels Aparici, Expressions

Merk: Aparici

Serie: Expressions

Deze serie Expressions van Aparici is een serie die de stedelijke stijl interpreteert door middel van de originele muurschilderingen graffiti, die straatkunst nieuw leven inblaast. Deze serie is een combinatie van materialen en afbeeldingen als een hernieuwde vorm van expressie. Deze gedecoreerde metallic tegels geven een stoere, robuuste en industriële uitstraling. Deze tegels zijn zeer uitgesproken in 3 kleurstellingen en een echte eyecatcher in iedere ruimte op wand of vloer.


Bekijk het Pdf-bestand voor meer sfeerfoto’s om inspiratie te krijgen voor de mogelijke toepassingen van deze tegels.

Graag bij 'Opmerking' de gewenste kleur, uitvoering en afmeting aangeven.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 4 weken.

Wij hebben deze tegels niet in onze showroom.

Pdf bestand

Aparici heeft vele tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

Ceramica Aparici vertegenwoordigt de allerhoogste kwaliteit van productie en innovatief ontwerp. De kracht van dit familiebedrijf is de ontwikkeling van de techniek en nieuwe trends.

Maximiano Aparici is in de jaren 1940 begonnen in een kleine oven in het Spaanse Alcora met het maken van handgemaakte tegels van rode klei; zoals het al sinds de 16e eeuw gemaakt werd. In 1961 richtte hij, samen met zijn vrouw, de eerste Ceramicas Aparici fabriek op. Het was een kleine fabriek, maar hij kon hier nieuwe technieken uitproberen. Meer dan 50 jaar en drie generaties is Aparici uitgegroeid tot een bedrijf dat exploteert naar meer dan 140 landen over de hele wereld en verschillende productielijnen heeft in de stad Alcora en omgeving.


Eigenschappen

Merk: Aparici
Serie: Expressions