VLT Cir New Orleans, Royal Street, div. afm. SKU: VLT Cir New Orleans, Royal Street, div. afm.

Zie omschrijving

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische tegels Cir, New Orleans, Royal Street


Merk : Cir, Italië

Serie : New Orleans, kleur Royal Street

Deze collectie van het Italiaanse merk Cir is geïnspireerd op New Orleans. Een stad met een schat aan cultuur, geschiedenis, muziek en jazz. Van de straten van Royal Street, Canal Street en Bourbon Street in de Franse wijk naar de beroemde trottoirs, smeedijzeren balkons die de pleinen versieren tot de unieke interieurontwerpstijl die de huizen van deze beroemde Amerikaanse stad kenmerken. Deze collectie wordt gekenmerkt door zijn sterke, stoere textuur. De collectie heeft neutrale kleuren en levendige decoraties. Deze tegels zijn geschikt voor uw vloer en wand.


Graag bij opmerkingen de afmeting aangeven en wij zullen u een passende offerte sturen.

Cir New Orleans, Royal Street,  20 x 20 cm  voor 44,50 euro/m2

Cir New Orleans, Royal Street,  40 x 40 cm  voor 49,50 euro/m2

Cir New Orleans, Royal Street Escagona / Hexagon,  24 x 27,7 cm  voor 54,50 euro/m2


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.

Wij hebben van deze tegels een voorbeeld in onze showroom. 

Pdf bestand

In dit bestand vindt u meer informatie en foto's.

Overige uitvoeringen e.d.: prijs op aanvraag.  


Eigenschappen

Kleur: Royal Street
Maat: 20x20 cm, 40x40 cm, Hexagon
Materiaal: Keramisch
Merk: Cir
Serie: New Orleans
Producten: Vloertegel, Wandtegels
Maatgroep: Vierkant t/m 20 x 20 cm, Vierkant 21 x 21 cm t/m 40 x 40 cm, Hexagon / Octagon
Kleurgroep: Grijs - Antraciet - Zwart , Bruin - Aarde - Cotto - Moka

Van deze serie New Orleans van het merk Cir kunnen wij ook onderstaande kleuren leveren

VLT Cir New Orleans, Garden District, div. afm.
Keramische tegels Cir, New Orleans, Garden District Merk : Cir, ItaliëSerie : New Orleans, kleur Garden DistrictDeze collectie van het Italiaanse merk Cir is geïnspireerd op New Orleans. Een stad met een schat aan cultuur, geschiedenis, muziek en jazz. Van de straten van Royal Street, Canal Street en Bourbon Street in de Franse wijk naar de beroemde trottoirs, smeedijzeren balkons die de pleinen versieren tot de unieke interieurontwerpstijl die de huizen van deze beroemde Amerikaanse stad kenmerken. Deze collectie wordt gekenmerkt door zijn sterke, stoere textuur. De collectie heeft neutrale kleuren en levendige decoraties. Deze tegels zijn geschikt voor uw vloer en wand.Graag bij opmerkingen de afmeting aangeven en wij zullen u een passende offerte sturen. Cir New Orleans, Garden District,  20 x 20 cm  voor  44,50 euro/m2 Cir New Orleans, Garden District,  40 x 40 cm  voor  49,50 euro/m2   Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben van deze tegels een voorbeeld in onze showroom.Pdf bestand In dit bestand vindt u meer informatie en foto's. Overige uitvoeringen e.d.: prijs op aanvraag.    

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Zie omschrijving

VLT Cir New Orleans, Bourbon Street, div. afm.
Keramische tegels Cir, New Orleans, Bourbon StreetMerk : Cir, ItaliëSerie : New Orleans, kleur Bourbon StreetDeze collectie van het Italiaanse merk Cir is geïnspireerd op New Orleans. Een stad met een schat aan cultuur, geschiedenis, muziek en jazz. Van de straten van Royal Street, Canal Street en Bourbon Street in de Franse wijk naar de beroemde trottoirs, smeedijzeren balkons die de pleinen versieren tot de unieke interieurontwerpstijl die de huizen van deze beroemde Amerikaanse stad kenmerken. Deze collectie wordt gekenmerkt door zijn sterke, stoere textuur. De collectie heeft neutrale kleuren en levendige decoraties. Deze tegels zijn geschikt voor uw vloer en wand. Graag bij opmerkingen de afmeting aangeven en wij zullen u een passende offerte sturen. Cir New Orleans, Bourbon Street,  20 x 20 cm  voor  44,50 euro/m2 Cir New Orleans, Bourbon Street,  40 x 40 cm  voor  49,50 euro/m2 Cir New Orleans, Bourbon Street Escagona / Hexagon,  24 x 27,7 cm  voor  54,50 euro/m2   Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben van deze tegels een voorbeeld in onze showroom. Pdf bestand In dit bestand vindt u meer informatie en foto's.Overige uitvoeringen e.d.: prijs op aanvraag. 

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Zie omschrijving