WDT Equipe, Chevron, White LEFT, 18,6x5,2 cm, art 23344 SKU: Equipe, Chevron wand.3

€ 39,50 per m2

U ontvangt 0.5 m2 per doos á € 19,75

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Kleur
Maat
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Wandtegels Equipe, Chevron, White LEFT, art 23344

18,6 x 5,2 x 0,9 cm, 0.5 m2/doos, 48 stuks/doos


Merk: Equipe, Spanje

Serie: Chevron Wall, wandtegels in 10 kleuren om creatieve patronen te maken

Wandtegels in een aparte Chevron vorm. Een prachtige eyecatchers voor uw wand!  De Equipe Chevron Wall- collectie is een lijn keramische wandtegels gemaakt in het formaat 5,2x18,6 cm in acht klassieke tinten: wit, crème, grijs, lichtgrijs, hemelsblauw, mint, donkergrijs en zwart . Elke tegel is verkrijgbaar in twee versies - rechts en links, waardoor hij in paren kan worden gevouwen en grafische of andere fantasie combinaties kan vormen, zoals een zig-zag motief of een visgraat patroon. 

Bekijk het Pdf-bestand voor meer sfeerfoto’s om inspiratie te krijgen voor de creatieve mogelijkheden en combinaties van deze tegels. Ook de overige tegels kunnen wij leveren. 

Deze serie Chevron Wall kunt u goed combineren met de Scale Hexagon wandtegels, 12,4 x 10,7 cm.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels in onze showroom.

 

PDF bestand 


Eigenschappen

Kleur: White, glans
Maat: Chevron links
Materiaal: Keramisch
Merk: Equipe
Serie: Chevron Wall
Producten: Afwijkende en Aparte Formaten , Wandtegels
Maatgroep: Chevron / Ruit / Alhambra / 3D
Kleurgroep: Wit - Beige - Crème - Ivoor

Deze serie Chevron Wall kunt u goed combineren met de Scale Hexagon wandtegels, 12,4 x 10,7 cm.

WDT Equipe, Scale Hexagon, 12,4x10,7 cm,
WERK IN UITVOERINGWandtegels Equipe, Scale Hexagon, art. code12,4 x 10,7 x 0,9 cm, 0,61 m2/doos, 50 stuks/doos Merk: Equipe, SpanjeSerie: Scale, uitvoering HexagonDeze serie Scale van het merk Equipe is een prachtige eyecatchers voor uw wand! Hier ziet u de zeshoekige hexagon uitvoering. Er zijn veel creatieve combinaties mogelijk met deze tegels; door de kleuren te mixen tot een patroon of met een andere serie te combineren. Deze serie bestaat uit tien klassieke tinten: wit, crème, grijs, lichtgrijs, hemelsblauw, mint, donkergrijs en zwart. De serie Scale heeft ook nog 2 opvallende kleuren Metallic (goud) en Electric Blue. Deze Scale Hexagon tegels zijn goed te combineren met de 3D wandtegels van de serie Magical 3 D Tirol. Deze Scale Hexagon tegels zijn goed te combineren met de wandtegels van de serie Chevron wall. Bekijk het Pdf-bestand voor meer sfeerfoto’s om inspiratie te krijgen voor de creatieve mogelijkheden en combinaties van deze tegels. Ook de overige (vloer-) tegels die op de foto's worden getoond kunnen wij leveren.  Klik hier (Scale Hexagon White Matt gecombineerd met Magical 3, Electric Blue)  of hier (Scale Hexagon White Matt gecombineerd met Chevron, White Matt - badkamer) voor een voorbeeld in ons fotoboek.   Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel. Wij kunnen u van deze serie geen samples leveren.    PDF bestand  serie ScalePDF bestand  serie Magical 3PDF bestand serie Chevron Wall

U ontvangt 0.61 m2 per doos á € 42,40

€ 69,51 per m2