WDT Handvorm Borgo, NOIR mat, 6,5x20 cm SKU: SW10329.9

€ 32,51 per m2

U ontvangt 0.35 m2 per doos á € 11,38

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Kleur
Maat
Kleurgroep
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft

Beschrijving

Zwarte handvorm wandtegels serie Borgo, NOIR, mat

6,5 x 20 cm, 0,35 m2 per doos, 27 stuks per doos


Bijpassende Jolly 1,5 x 20 cm zijn per stuk te bestellen á 5,99 euro

Graag bij 'Opmerking' het aantal stuks aangeven en evt. een afwijkende kleur.


Dit zijn modieuze wandtegels in zachte pastelkleuren, variërend van klassiek wit, grijs, groen en blauw tot zwart. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 6.5x20 cm en hebben een licht oneffen oppervlak in rustieke stijl met een handgemaakte uitstraling. De collectie is leverbaar in een matte of glanzende afwerking, een elegante keuze voor keuken, badkamer en andere muren. Door het brede scala aan kleuren van deze collectie kan deze in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, niet alleen aan de wanden van de badkamer of keuken, maar ook als bijvoorbeeld als bekleding van een haard. Borgo tegels gaan prachtig samen met hout of natuursteen. De matte en glanzende tegels van dezelfde kleur kunt u ook prima combineren.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel.

Eigenschappen

Kleur: Noir, mat
Maat: 6,5x20 cm
Materiaal: Handvorm, Keramisch
Producten: Wandtegels
Maatgroep: Rechthoek t/m 20 x 40 cm
Kleurgroep: Grijs - Antraciet - Zwart
WDT Handvorm Borgo, WHITE glans, 6,5x20 cm
Kleur: White | Maat: 6,5x20 cm | Kleurgroep: Glossy
Witte handvorm wandtegels serie Borgo, WHITE, glans6,5 x 20 cm, 0,35 m2 per doos, 27 stuks per doosBijpassende Jolly 1,5 x 20 cm zijn per stuk te bestellen á 5,99 euroGraag bij 'Opmerking' het aantal stuks aangeven en evt. een afwijkende kleur.Dit zijn modieuze wandtegels in zachte pastelkleuren, variërend van klassiek wit, grijs, groen en blauw tot zwart. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 6.5x20 cm en hebben een licht oneffen oppervlak in rustieke stijl met een handgemaakte uitstraling. De collectie is leverbaar in een matte of glanzende afwerking, een elegante keuze voor keuken, badkamer en andere muren. Door het brede scala aan kleuren van deze collectie kan deze in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, niet alleen aan de wanden van de badkamer of keuken, maar ook als bijvoorbeeld als bekleding van een haard. Borgo tegels gaan prachtig samen met hout of natuursteen. De matte en glanzende tegels van dezelfde kleur kunt u ook prima combineren. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel.

U ontvangt 0.35 m2 per doos á € 11,38

€ 32,51 per m2

WDT Handvorm Borgo, SOFT WHITE glans, 6,5x20 cm
Kleur: Soft White | Maat: 6,5x20 cm | Kleurgroep: Glossy
Lichte crème kleurige handvorm wandtegels serie Borgo, SOFT WHITE, glans6,5 x 20 cm, 0,35 m2 per doos, 27 stuks per doosBijpassende Jolly 1,5 x 20 cm zijn per stuk te bestellen á 5,99 euroGraag bij 'Opmerking' het aantal stuks aangeven en evt. een afwijkende kleur.Dit zijn modieuze wandtegels in zachte pastelkleuren, variërend van klassiek wit, grijs, groen en blauw tot zwart. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 6.5x20 cm en hebben een licht oneffen oppervlak in rustieke stijl met een handgemaakte uitstraling. De collectie is leverbaar in een matte of glanzende afwerking, een elegante keuze voor keuken, badkamer en andere muren. Door het brede scala aan kleuren van deze collectie kan deze in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, niet alleen aan de wanden van de badkamer of keuken, maar ook als bijvoorbeeld als bekleding van een haard. Borgo tegels gaan prachtig samen met hout of natuursteen. De matte en glanzende tegels van dezelfde kleur kunt u ook prima combineren. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel.

U ontvangt 0.35 m2 per doos á € 11,38

€ 32,51 per m2

WDT Handvorm Borgo, SOFT GREY glans, 6,5x20 cm
Kleur: Soft Grey | Maat: 6,5x20 cm | Kleurgroep: Glossy
Licht grijze handvorm wandtegels serie Borgo, SOFT GREY, glans6,5 x 20 cm, 0,35 m2 per doos, 27 stuks per doosBijpassende Jolly 1,5 x 20 cm zijn per stuk te bestellen á 5,99 euroGraag bij 'Opmerking' het aantal stuks aangeven en evt. een afwijkende kleur.Dit zijn modieuze wandtegels in zachte pastelkleuren, variërend van klassiek wit, grijs, groen en blauw tot zwart. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 6.5x20 cm en hebben een licht oneffen oppervlak in rustieke stijl met een handgemaakte uitstraling. De collectie is leverbaar in een matte of glanzende afwerking, een elegante keuze voor keuken, badkamer en andere muren. Door het brede scala aan kleuren van deze collectie kan deze in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, niet alleen aan de wanden van de badkamer of keuken, maar ook als bijvoorbeeld als bekleding van een haard. Borgo tegels gaan prachtig samen met hout of natuursteen. De matte en glanzende tegels van dezelfde kleur kunt u ook prima combineren. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel.

U ontvangt 0.35 m2 per doos á € 11,38

€ 32,51 per m2

WDT Handvorm Borgo, PINK glans, 6,5x20 cm
Kleur: Pink | Maat: 6,5x20 cm | Kleurgroep: Glossy
Roze handvorm wandtegels serie Borgo, Pink glans6,5 x 20 cm, 0,35 m2 per doos, 27 stuks per doosBijpassende Jolly 1,5 x 20 cm zijn per stuk te bestellen á 5,99 euroGraag bij 'Opmerking' het aantal stuks aangeven en evt. een afwijkende kleur.Dit zijn modieuze wandtegels in zachte pastelkleuren, variërend van klassiek wit, grijs, groen en blauw tot zwart. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 6.5x20 cm en hebben een licht oneffen oppervlak in rustieke stijl met een handgemaakte uitstraling. De collectie is leverbaar in een matte of glanzende afwerking, een elegante keuze voor keuken, badkamer en andere muren. Door het brede scala aan kleuren van deze collectie kan deze in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, niet alleen aan de wanden van de badkamer of keuken, maar ook als bijvoorbeeld als bekleding van een haard. Borgo tegels gaan prachtig samen met hout of natuursteen. De matte en glanzende tegels van dezelfde kleur kunt u ook prima combineren. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel.

U ontvangt 0.35 m2 per doos á € 11,38

€ 32,51 per m2

WDT Handvorm Borgo, SKY glans, 6,5x20 cm
Kleur: Sky | Maat: 6,5x20 cm | Kleurgroep: Glossy
Licht blauwe handvorm wandtegels serie Borgo, SKY, glans6,5 x 20 cm, 0,35 m2 per doos, 27 stuks per doosBijpassende Jolly 1,5 x 20 cm zijn per stuk te bestellen á 5,99 euroGraag bij 'Opmerking' het aantal stuks aangeven en evt. een afwijkende kleur.Dit zijn modieuze wandtegels in zachte pastelkleuren, variërend van klassiek wit, grijs, groen en blauw tot zwart. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 6.5x20 cm en hebben een licht oneffen oppervlak in rustieke stijl met een handgemaakte uitstraling. De collectie is leverbaar in een matte of glanzende afwerking, een elegante keuze voor keuken, badkamer en andere muren. Door het brede scala aan kleuren van deze collectie kan deze in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, niet alleen aan de wanden van de badkamer of keuken, maar ook als bijvoorbeeld als bekleding van een haard. Borgo tegels gaan prachtig samen met hout of natuursteen. De matte en glanzende tegels van dezelfde kleur kunt u ook prima combineren. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel.

U ontvangt 0.35 m2 per doos á € 11,38

€ 32,51 per m2

WDT Handvorm Borgo, MARINE glans, 6,5x20 cm
Kleur: Marine | Maat: 6,5x20 cm | Kleurgroep: Glossy
Blauwe handvorm wandtegels serie Borgo, MARINE, glans6,5 x 20 cm, 0,35 m2 per doos, 27 stuks per doosBijpassende Jolly 1,5 x 20 cm zijn per stuk te bestellen á 5,99 euroGraag bij 'Opmerking' het aantal stuks aangeven en evt. een afwijkende kleur.Dit zijn modieuze wandtegels in zachte pastelkleuren, variërend van klassiek wit, grijs, groen en blauw tot zwart. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 6.5x20 cm en hebben een licht oneffen oppervlak in rustieke stijl met een handgemaakte uitstraling. De collectie is leverbaar in een matte of glanzende afwerking, een elegante keuze voor keuken, badkamer en andere muren. Door het brede scala aan kleuren van deze collectie kan deze in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, niet alleen aan de wanden van de badkamer of keuken, maar ook als bijvoorbeeld als bekleding van een haard. Borgo tegels gaan prachtig samen met hout of natuursteen. De matte en glanzende tegels van dezelfde kleur kunt u ook prima combineren. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel.

U ontvangt 0.35 m2 per doos á € 11,38

€ 32,51 per m2

WDT Handvorm Borgo, GREEN glans, 6,5x20 cm
Kleur: Green | Maat: 6,5x20 cm | Kleurgroep: Glossy
Groene handvorm wandtegels serie Borgo, GREEN, glans6,5 x 20 cm, 0,35 m2 per doos, 27 stuks per doosBijpassende Jolly 1,5 x 20 cm zijn per stuk te bestellen á 5,99 euroGraag bij 'Opmerking' het aantal stuks aangeven en evt. een afwijkende kleur.Dit zijn modieuze wandtegels in zachte pastelkleuren, variërend van klassiek wit, grijs, groen en blauw tot zwart. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 6.5x20 cm en hebben een licht oneffen oppervlak in rustieke stijl met een handgemaakte uitstraling. De collectie is leverbaar in een matte of glanzende afwerking, een elegante keuze voor keuken, badkamer en andere muren. Door het brede scala aan kleuren van deze collectie kan deze in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, niet alleen aan de wanden van de badkamer of keuken, maar ook als bijvoorbeeld als bekleding van een haard. Borgo tegels gaan prachtig samen met hout of natuursteen. De matte en glanzende tegels van dezelfde kleur kunt u ook prima combineren. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel.

U ontvangt 0.35 m2 per doos á € 11,38

€ 32,51 per m2

WDT Handvorm Borgo, GRAPHITE glans, 6,5x20 cm
Kleur: Graphite | Maat: 6,5x20 cm | Kleurgroep: Glossy
Donker grijze handvorm wandtegels serie Borgo, GRAPHITE, glans6,5 x 20 cm, 0,35 m2 per doos, 27 stuks per doosBijpassende Jolly 1,5 x 20 cm zijn per stuk te bestellen á 5,99 euroGraag bij 'Opmerking' het aantal stuks aangeven en evt. een afwijkende kleur.Dit zijn modieuze wandtegels in zachte pastelkleuren, variërend van klassiek wit, grijs, groen en blauw tot zwart. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 6.5x20 cm en hebben een licht oneffen oppervlak in rustieke stijl met een handgemaakte uitstraling. De collectie is leverbaar in een matte of glanzende afwerking, een elegante keuze voor keuken, badkamer en andere muren. Door het brede scala aan kleuren van deze collectie kan deze in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, niet alleen aan de wanden van de badkamer of keuken, maar ook als bijvoorbeeld als bekleding van een haard. Borgo tegels gaan prachtig samen met hout of natuursteen. De matte en glanzende tegels van dezelfde kleur kunt u ook prima combineren. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel.

U ontvangt 0.35 m2 per doos á € 11,38

€ 32,51 per m2

WDT Handvorm Borgo, NOIR glans, 6,5x20 cm
Kleur: Noir | Maat: 6,5x20 cm | Kleurgroep: Glossy
Zwarte handvorm wandtegels serie Borgo, NOIR, glans6,5 x 20 cm, 0,35 m2 per doos, 27 stuks per doosBijpassende Jolly 1,5 x 20 cm zijn per stuk te bestellen á 5,99 euroGraag bij 'Opmerking' het aantal stuks aangeven en evt. een afwijkende kleur.Dit zijn modieuze wandtegels in zachte pastelkleuren, variërend van klassiek wit, grijs, groen en blauw tot zwart. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 6.5x20 cm en hebben een licht oneffen oppervlak in rustieke stijl met een handgemaakte uitstraling. De collectie is leverbaar in een matte of glanzende afwerking, een elegante keuze voor keuken, badkamer en andere muren. Door het brede scala aan kleuren van deze collectie kan deze in vrijwel elke ruimte worden gebruikt, niet alleen aan de wanden van de badkamer of keuken, maar ook als bijvoorbeeld als bekleding van een haard. Borgo tegels gaan prachtig samen met hout of natuursteen. De matte en glanzende tegels van dezelfde kleur kunt u ook prima combineren. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel.

U ontvangt 0.35 m2 per doos á € 11,38

€ 32,51 per m2