KEOPE Point v.a. 32,50/m2, Point Silver, Point Beige Multicolor, Point Grey Mullticolor, Point Sand

  • Keope Point

  • Keramisch

  • KEOPE

  • m2
  • JA

Meer informatie

KEOPE, Italië, serie Point, gerectificeerd

 

Deze serie Point van Keope is geïnspireerd op de schoonheid van natuurlijk kwartsiet. Speciaal bedoeld voor mensen die buiten naar binnen willen halen.

 

Deze serie is leverbaar in onderstaande kleuren en afmetingen (9,5 mm dik);

Deze tegels hebben een Strutturato (structuur) oppervlak.

30  x  60 cm  voor 32,50 euro/m2

30  x  30 cm  

15  x  30 cm

15  x  15 cm

 

KEOPE Point Silver

KEOPE Point Beige Multicolor

KEOPE Point Grey Multicolor

KEOPE Point Sand

 

Klik hier voor meer foto's en informatie over deze serie Point van Keope (PDF-bestand).

Overige afmetingen prijs op aanvraag.

 

Ook leverbaar voor buiten in onderstaande afmetingen (gerectificeerd, stroefheid R11).

Klik hier voor meer informatie.

60 x 60 x 2 cm voor 49,50 euro/m2

45 x 90 x 2 cm

 

Wij hebben deze serie niet in onze showroom.

 

Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

 

Ceramiche Keope is een van de meest succesvolle bedrijven in de productie van keramische vloeren en wanden. Zijn geschiedenis, begonnen in 1995 in Casalgrande (Reggio Emilia), heeft ertoe geleid dat het vandaag aanwezig is met zijn producten in meer dan 80 landen in de wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter. Ceramiche Keope biedt oplossingen met een verfijnd ontwerp en hoge technische prestaties voor zowel externe als interne omgevingen, in commerciële, openbare en residentiële ruimtes. Het bedrijf maakt deel uit van de Concorde Group, de eerste keramische groep in Europa, die de waarden van ernst, correctheid, aandacht voor mensen en bescherming van het milieu deelt. 
Een constante inzet voor verbetering in alle stadia van de productie, zorgvuldig onderzoek naar alle marktontwikkelingen, de betrokkenheid van alle middelen en de wens om oplossingen te bieden voor de hoogste ontwerpvereisten, zijn de belangrijkste elementen die hebben geleid tot het succes van Keramische keramiek in deze jaren.