KEOPE Cementine 55,00/m2, Cementine Color, Cementine Warm, Cementine Cold

  • KEOPE Cementine

  • Keramisch

  • KEOPE

  • m2

Meer informatie

KEOPE, Italië, serie Cementine

 

Deze serie Cementine van Keope heeft een breed scala aan exclusieve patronen, waarin bloemen en geometrische ontwerpen samen komen.

Zo kunt u een uniek patroon creëren, alleen of samen met de andere collecties van Keope.

 

Deze serie is leverbaar in onderstaande afmeting en kleuren:

30  x  30 cm  

 

KEOPE Cementine Color

KEOPE Cementine Warm

KEOPE Cementine Cold

 

Klik hier voor meer foto's en informatie over deze serie Cementine van Keope (PDF-bestand).

U vindt in dit bestand vele voorbeelden om deze patroontegel toe te passen en te combineren met andere series van Keope.

 

Wij hebben deze serie niet in onze showroom.

 

 

Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

 

Ceramiche Keope is een van de meest succesvolle bedrijven in de productie van keramische vloeren en wanden. Zijn geschiedenis, begonnen in 1995 in Casalgrande (Reggio Emilia), heeft ertoe geleid dat het vandaag aanwezig is met zijn producten in meer dan 80 landen in de wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter. Ceramiche Keope biedt oplossingen met een verfijnd ontwerp en hoge technische prestaties voor zowel externe als interne omgevingen, in commerciële, openbare en residentiële ruimtes. Het bedrijf maakt deel uit van de Concorde Group, de eerste keramische groep in Europa, die de waarden van ernst, correctheid, aandacht voor mensen en bescherming van het milieu deelt. 
Een constante inzet voor verbetering in alle stadia van de productie, zorgvuldig onderzoek naar alle marktontwikkelingen, de betrokkenheid van alle middelen en de wens om oplossingen te bieden voor de hoogste ontwerpvereisten, zijn de belangrijkste elementen die hebben geleid tot het succes van Keramische keramiek in deze jaren.

 
 
 

KEOPE, Italië, serie Cementine, exclusieve patronen, bloemen, geometrische ontwerpen, uniek patroon, 30  x  30 cm  , KEOPE Cementine Color, KEOPE Cementine Warm, KEOPE Cementine Cold