KEOPE Moov v.a. 37,50/m2, Moov Grey, Moov Anthracite, Moov Moka, Moov Beige, Moov Ivory

  • KEOPE Moov

  • Keramisch

  • KEOPE

  • m2
  • JA

Meer informatie

KEOPE, Italië, serie Moov, betonlook, gerectificeerd

 

Deze serie Moov van Keope is heel eigentijds, geïnspireerd op de uitstraling van beton. Deze serie heeft een breed scala aan maten en oppervlakteafwerkingen; zowel voor binnen als buiten!

 

Deze serie is leverbaar in onderstaande kleuren en afmetingen;

   30   x   60 cm,  voor 37,50 euro/m2

   60   x   60 cm,  voor 37,50 euro/m2

   20   x 120 cm,  voor 54,50 euro/m2

   30   x 120 cm,  voor 54,50 euro/m2

   60   x 120 cm,  voor 49,50 euro/m2

   120 x 120 cm,  voor 64,50 euro/m2

   120 x 240 cm,  voor 82,50 euro/m2

 

   KEOPE Moov Grey

   KEOPE Moov Anthracite

   KEOPE Moov Moka

   KEOPE Moov Beige

   KEOPE Moov Ivory

 

Ook leverbaar voor buiten in diverse afmetingen (gerectificeerd, stroefheid R11): 

Deze tegels hebben een Strutturato (structuur) oppervlak.

 

Klik hier voor meer foto's en informatie over deze serie Moov van Keope (PDF-bestand).

Overige afmetingen en uitvoeringen, zoals bijpassende bricks, listello's, mozaïek, wandstoken e.d. prijs op aanvraag.

 

Wij hebben deze serie niet in onze showroom.

 

 

Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

 

Ceramiche Keope is een van de meest succesvolle bedrijven in de productie van keramische vloeren en wanden. Zijn geschiedenis, begonnen in 1995 in Casalgrande (Reggio Emilia), heeft ertoe geleid dat het vandaag aanwezig is met zijn producten in meer dan 80 landen in de wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter. Ceramiche Keope biedt oplossingen met een verfijnd ontwerp en hoge technische prestaties voor zowel externe als interne omgevingen, in commerciële, openbare en residentiële ruimtes. Het bedrijf maakt deel uit van de Concorde Group, de eerste keramische groep in Europa, die de waarden van ernst, correctheid, aandacht voor mensen en bescherming van het milieu deelt. 
Een constante inzet voor verbetering in alle stadia van de productie, zorgvuldig onderzoek naar alle marktontwikkelingen, de betrokkenheid van alle middelen en de wens om oplossingen te bieden voor de hoogste ontwerpvereisten, zijn de belangrijkste elementen die hebben geleid tot het succes van Keramische keramiek in deze jaren.

 
 
 
 
 

KEOPE, Italië, serie Moov, gerectificeerd, betonlook, uitstraling van beton, zowel voor binnen als buiten! KEOPE Moov Grey, KEOPE Moov Anthracite, KEOPE Moov Moka, KEOPE Moov Beige, KEOPE Moov Ivory, terrastegels, woonkamer, keuken, badkamer, benedenverdieping