KEOPE Soul v.a. 39,50/m2, Soul Grey, Soul Pearl, Soul Beige, Soul Walnut, Soul Blend

  • KEOPE Soul

  • Keramisch

  • KEOPE

  • m2

Meer informatie

KEOPE, Italië, serie Soul, gerectificeerd

 

Een vintage effect voor intense en moderne sferen; dat is deze serie Soul van Keope. Het gemak van keramiek, maar de warme, intense uitstraling van hout. Deze vloeren geven karakter aan iedere ruimte.

 

Deze serie is leverbaar in onderstaande kleuren en afmetingen;

15    x    90 cm  (in Naturale en Strutturato uitvoering)

8,1   x  150 cm

12,3 x  150 cm

25    x  150 cm

 

KEOPE Soul Grey

KEOPE Soul Pearl

KEOPE Soul Beige

KEOPE Soul Walnut

KEOPE Soul Blend

 

Ook leverbaar voor buiten in de afmetingen (gerectificeerd, stroefheid R11): 

Deze tegels hebben een Strutturato (structuur) oppervlak.

60 x   60 cm  Soul K2 in de kleur Grey

30 x 120 cm  Soul K2 in de kleuren Grey, Walnut, Blend

 

Klik hier voor meer foto's en informatie over deze serie Soul van Keope (PDF-bestand).

Alle afmetingen en uitvoeringen, zoals bijpassende mozaïek e.d. prijs op aanvraag.

 

Wij hebben deze serie niet in onze showroom.

 

Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

 

Ceramiche Keope is een van de meest succesvolle bedrijven in de productie van keramische vloeren en wanden. Zijn geschiedenis, begonnen in 1995 in Casalgrande (Reggio Emilia), heeft ertoe geleid dat het vandaag aanwezig is met zijn producten in meer dan 80 landen in de wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter. Ceramiche Keope biedt oplossingen met een verfijnd ontwerp en hoge technische prestaties voor zowel externe als interne omgevingen, in commerciële, openbare en residentiële ruimtes. Het bedrijf maakt deel uit van de Concorde Group, de eerste keramische groep in Europa, die de waarden van ernst, correctheid, aandacht voor mensen en bescherming van het milieu deelt. 
Een constante inzet voor verbetering in alle stadia van de productie, zorgvuldig onderzoek naar alle marktontwikkelingen, de betrokkenheid van alle middelen en de wens om oplossingen te bieden voor de hoogste ontwerpvereisten, zijn de belangrijkste elementen die hebben geleid tot het succes van Keramische keramiek in deze jaren.