KEOPE Evoke v.a. 44,50/m2, Evoke Ivory, Evoke Beige, Evoke Sand, Evoke Brown, Evoke Moka

  • KEOPE Evoke

  • Keramisch

  • KEOPE

  • m2

Meer informatie

KEOPE, Italië, serie Evoke, gerectificeerd

 

De serie Evoke van Keope bestaat uit niet van echt te onderscheiden hout; in verfijnde, zachte tinten. Het gemak van keramiek, maar de warme uitstraling van hout. 

 

Deze serie is leverbaar in onderstaande kleuren en afmetingen;

30 x 120 cm

20 x 120 cm  (ook leverbaar in een strutturato uitvoering)

15 x 120 cm

 

KEOPE Evoke Ivory

KEOPE Evoke Beige

KEOPE Evoke Sand

KEOPE Evoke Brown

KEOPE Evoke Moka

 

Ook leverbaar voor buiten in onderstaande afmeting en kleuren (gerectificeerd): 

Deze tegels hebben een Strutturato (structuur) oppervlak.

30 x 120  x 2 cm  

Keope Evoke K2 Sand

Keope Evoke K2 Brown

 

Alle afmetingen en uitvoeringen, prijs op aanvraag.

 

Wij hebben deze serie niet in onze showroom.

 

Klik hier voor meer foto's en informatie over deze series Evoke en Evoke K2 van Keope (PDF-bestand).

 

Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

 

Ceramiche Keope is een van de meest succesvolle bedrijven in de productie van keramische vloeren en wanden. Zijn geschiedenis, begonnen in 1995 in Casalgrande (Reggio Emilia), heeft ertoe geleid dat het vandaag aanwezig is met zijn producten in meer dan 80 landen in de wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter. Ceramiche Keope biedt oplossingen met een verfijnd ontwerp en hoge technische prestaties voor zowel externe als interne omgevingen, in commerciële, openbare en residentiële ruimtes. Het bedrijf maakt deel uit van de Concorde Group, de eerste keramische groep in Europa, die de waarden van ernst, correctheid, aandacht voor mensen en bescherming van het milieu deelt. 
Een constante inzet voor verbetering in alle stadia van de productie, zorgvuldig onderzoek naar alle marktontwikkelingen, de betrokkenheid van alle middelen en de wens om oplossingen te bieden voor de hoogste ontwerpvereisten, zijn de belangrijkste elementen die hebben geleid tot het succes van Keramische keramiek in deze jaren.

 
 
 
 

KEOPE, Evoke, gerectificeerd, verfijnde, zachte tinten, warme uitstraling van hout, keramische houtlook, 30 x 120 cm, 20 x 120 cm, 15 x 120 cm, KEOPE Evoke Ivory, KEOPE Evoke Beige, KEOPE Evoke Sand, KEOPE Evoke Brown, KEOPE Evoke Moka, Keope Evoke K2 terrastegels voor buiten