KEOPE Code v.a. 37,50/m2, Code Ivory, Code Grey, Code Taupe, Code Anthracite, Code Beige

  • KEOPE Code

  • Keramisch

  • KEOPE

  • m2
  • JA

Meer informatie

KEOPE, Italië, serie Code, gerectificeerd

 

De puurheid van natuursteen en de intensiteit van beton zijn de uitgangspunten van deze serie Code van Keope. Warme en intense tinten, met een eigentijdse uitstraling.

 

Deze serie is leverbaar in onderstaande kleuren en afmetingen;

30 x   60 cm   voor 37,50 euro/m2

60 x   60 cm   voor 39,50 euro/m2

30 x 120 cm   voor 59,50 euro/m2

60 x 120 cm   voor 59,50 euro/m2

 

KEOPE Code Ivory

KEOPE Code Grey

KEOPE Code Taupe

KEOPE Code Anthracite

KEOPE Code Beige

 

Ook leverbaar voor buiten in de afmetingen (gerectificeerd, stroefheid R11): 

Deze tegels hebben een Strutturato (structuur) oppervlak.

In de kleuren Keope K2 Code Taupe, Anthracite en Grey.

60 x   60  x 2 cm 

60 x 120  x 2 cm  

 

Overige afmetingen en uitvoeringen, zoals terrastegels, bijpassende mozaïek e.d. prijs op aanvraag.

 

Klik hier voor meer foto's en informatie over deze serie Code en Code K2 van Keope (PDF-bestand).

 

Wij hebben deze serie niet in onze showroom.

 

 

Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

 

Ceramiche Keope is een van de meest succesvolle bedrijven in de productie van keramische vloeren en wanden. Zijn geschiedenis, begonnen in 1995 in Casalgrande (Reggio Emilia), heeft ertoe geleid dat het vandaag aanwezig is met zijn producten in meer dan 80 landen in de wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter. Ceramiche Keope biedt oplossingen met een verfijnd ontwerp en hoge technische prestaties voor zowel externe als interne omgevingen, in commerciële, openbare en residentiële ruimtes. Het bedrijf maakt deel uit van de Concorde Group, de eerste keramische groep in Europa, die de waarden van ernst, correctheid, aandacht voor mensen en bescherming van het milieu deelt. 
Een constante inzet voor verbetering in alle stadia van de productie, zorgvuldig onderzoek naar alle marktontwikkelingen, de betrokkenheid van alle middelen en de wens om oplossingen te bieden voor de hoogste ontwerpvereisten, zijn de belangrijkste elementen die hebben geleid tot het succes van Keramische keramiek in deze jaren.

 

 

 

KEOPE, Italië, serie Code, gerectificeerd,  natuursteen-lok, warme en intense tinten, eigentijdse uitstraling, KEOPE Code Ivory, KEOPE Code Grey, KEOPE Code Taupe, KEOPE Code Anthracite, KEOPE Code Beige, Keope K2 Code terrastegels voor buiten