KEOPE In & Out; Percorsi Smart v.a. 37,50/m2 Pietra di Lavis

  • KEOPE In & Out; Percorsi Smart Pietra di Lavis

  • Keramisch

  • KEOPE

  • m2

Meer informatie

KEOPE, Italië, serie In&Out Percorsi Smart Pietra di Lavis,

 

Geïnspireed op natuursteen brengt deze serie In&Out Percorsi Smart binnen en buiten bij elkaar.

 

Deze serie is leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen, vanaf 37,50 euro/m2:

Natural R9

Structured R11

 

Deze serie KEOPE In&Out Percorsi Smart Pietra di Lavis K2 is ook leverbaar voor buiten in de afmetingen: 60 x 60 x 2 cm en 45 x 90 x 2 cm. Klik hier voor deze serie op onze website.

 

Ook leverbaar in onderstaande kleuren:

KEOPE In&Out Percorsi Smart Pietra di Bagnolo

KEOPE In&Out Percorsi Smart Pietra di Bressa

 

 

Klik hier voor meer foto's en informatie over deze serie KEOPE In&Out Percorsi Quartz van Keope (PDF-bestand).

 

Alle prijzen zijn op aanvraag.

 

Deze serie hebben wij niet in onze showroom.

 

 

Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

 

Ceramiche Keope is een van de meest succesvolle bedrijven in de productie van keramische vloeren en wanden. Zijn geschiedenis, begonnen in 1995 in Casalgrande (Reggio Emilia), heeft ertoe geleid dat het vandaag aanwezig is met zijn producten in meer dan 80 landen in de wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter. Ceramiche Keope biedt oplossingen met een verfijnd ontwerp en hoge technische prestaties voor zowel externe als interne omgevingen, in commerciële, openbare en residentiële ruimtes. Het bedrijf maakt deel uit van de Concorde Group, de eerste keramische groep in Europa, die de waarden van ernst, correctheid, aandacht voor mensen en bescherming van het milieu deelt. 
 

 

 

KEOPE, Italië, serie In&Out Percorsi Smart Pietra di Lavis, Geïnspireed op natuursteen brengt deze serie In&Out Percorsi Smart binnen en buiten bij elkaar, Strutturato uitvoering, KEOPE In&Out Percorsi Smart Pietra di Bagnolo, KEOPE In&Out Percorsi Smart Pietra di Bressa, KEOPE In&Out Percorsi Smart Pietra di Lavis,  KEOPE In&Out Percorsi Smart Pietra di Lavis K2, terrastegels, buiten, 60 x 60 x 2 cm, 45 x 90 x 2 cm