Emil, Tele di Marmo v.a. 37,50/m2, Calacatta, Frappuccino, Breccia, Statuario, marmerlook

  • Emil, Tele di Marmo

  • Keramisch

  • Emil Ceramica

  • m2

Meer informatie

Emil, Tele di Marmo, gerectificeerd

De Emil Ceramica Tele di Marmo serie heeft de uitstraling van marmer.

 

Leverbaar in diverse afmetingen:

    7,5  x     30 cm   Nat RT

    30  x      60 cm   Nat RT 

    29,4  x   59 cm   Lappato

    89  x      89 cm   Lappato

    90  x      90 cm   Nat RT 

    59  x 118,2 cm   Lappato

    60  x    120 cm   Nat RT

   120 x    120 x 0,65 cm  Nat RT en Lappato

   120 x    240 x 0,65 cm  Nat RT en Lappato

 

Leverbaar in de kleuren:

  Tele di Marmo Statuario Michelangelo

  Tele di Marmo Breccia Braque

  Tele di Marmo Frappuccino Pollock

  Tele di Marmo Calacatta Renoir

 

Als u hier klikt kunt u de website pagina van Tele di Marmo / Emil bekijken met meer informatie en foto's over deze serie en eventueel het PDF bestand downloaden.

 

Emil heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze serie!

Wij hebben deze serie niet in onze showroom.

 

De Tele di Marmo- collectie is een eerbetoon aan een van de mooiste, nobele en duurzame materialen, geschikt voor het verfraaien van ruimtes met elegantie en architecturale kracht. 
Emilceramica's ontwerp kwam van het idee van herinterpretatie in de hedendaagse sleutel tot het materiaal van tijdloze charme: marmer, via een onconventionele keuze in maten, afwerkingen en decoratieve elementen. 
Vier verschillende natuurlijke en semi-gepolijste knikkers vinden de hoogste uitdrukking in de maten van de grote platen. De vloeiende trends, kleurschakeringen en schakeringen in overeenstemming met de verschillende aderen maken de marmeren schilderijen tot volwaardige kunstwerken. 
De oppervlakken zijn innovatief en bieden het alternatief voor de plaatdelen: bijvoorbeeld het "gezaaide van tesserae" of de "battuto van stroken", gecreëerd door voorzichtig kleine stipjes of rechthoekige marmeren stroken in mortel te leggen. Het effect bestaat uit de meest moderne, ongebruikelijke en dynamische oppervlakken. 
Een bijzonder detail is het oppervlak van de marmeren lamellen gecombineerd tussen hen. Deze oplossing is in staat om het uiterlijk van marmer te minimaliseren, en creëert zo omgevingen met een grote esthetische impact. 
Een veelzijdige collectie die de ontwerper een oneindige reeks oplossingen biedt door middel van ontwerpen, maten, kleuren en decoratieve mogelijkheden, die leven en vorm geven aan op maat gemaakte architecturale projecten

 

 

 

Emilgroup is een industriële groep die zich in meer dan 50 jaar geschiedenis heeft gevestigd als een toonaangevend bedrijf in de Italiaanse keramische industrie. De strategie van voortdurende technologische innovatie en commerciële openheid heeft in de loop van de tijd bijgedragen aan het consolideren van zijn leiderschap.