Marazzi, Mystone Ardesia v.a. 37,50/m2, Bianco, Cenere, Antracite, uitstraling van leisteen

  • Marazzi, Mystone Ardesia

  • Keramisch

  • MARAZZI

  • m2
  • JA

Meer informatie

Marazzi, Mystone Ardesia, gerectificeerd

Een uitstraling van natuursteen / leisteen

 

Deze serie Mystone Ardesia  van Marazzi is leverbaar in de kleuren:

   Marazzi, Mystone Ardesia Bianco

   Marazzi, Mystone Ardesia Cenere

   Marazzi, Mystone Ardesia Antracite

 

Verkrijgbaar in de afmetingen:

In een Naturale (matte) uitvoering 

   30 x   60 cm  (ook in Strutturato-stroef oppervlak)

   60 x   60 cm

   75 x   75 cm

   75 x 150 cm  (ook in Strutturato-stroef oppervlak)

 

Ook leverbaar voor buiten in de afmeting: 

   50 x 100 x 2 cm, Strutturato; Cenere, Antracite

 

Wij hebben deze serie in onze showroom in de afmeting 75x75 cm in 3 kleuren.

 

Als u hier klikt kunt u de website pagina van Mystone Ardesia / Marazzi bekijken met meer informatie en foto's over deze serie en eventueel het PDF bestand downloaden.

 

Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze serie!

 

 

Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. Aanwezig in meer dan 140 landen, wordt het universeel erkend als synoniem voor keramische tegels van hoge kwaliteit en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en productie in de sector interieurdecoratie en design.

Marazzi werd in 1935 in Sassuolo opgericht, in wat de belangrijkste internationale hub zou worden voor de creatie van ultramoderne, hoogwaardige keramische tegels, die in de loop van de decennia samen met het bedrijf zijn gegroeid.

Marazzi was zelfs verantwoordelijk voor de belangrijkste technologische, proces- en ontwerpinnovaties in de keramische tegelindustrie - waarvan sommige belangrijke mijlpalen zijn geworden in de geschiedenis van het moderne ceramiek - die het bedrijf en de wijk tot een maatstafvoor de hele keramiek hebben gemaakt wereld.

Een onfeilbare flair voor onderzoek en experimenten, het vermogen om te voorspellen en te reagerenop veranderingen en ontwikkelingen in levensstijlen, architectuur en design , en de prioriteitstelling van het milieu en duurzaamheid. Dit zijn de sterke punten die ervoor hebben gezorgd dat Marazzi de top van zijn sector heeft bereikt, in Italië en internationaal, en zijn leiderschap voortdurend bevestigt.

Tegenwoordig is Marazzi eigendom van Mohawk Industries Inc., 's werelds grootste vloerenfabrikant, genoteerd aan de New York Stock Exchange, en geniet het van een verbazingwekkende internationale bekendheid , zowel met ontwerpers, architecten en aannemers als met dealers en eindklanten.