Marazzi, Powder v.a. 34,50/m2, Crete, Graphite, Mud, Sand, Smoke

  • Marazzi, Powder

  • Keramisch

  • MARAZZI

  • m2

Meer informatie

Marazzi, Powder, gerectificeerd

Uitstraling van poeder met betoneffect met ongelijke patronen en subtiele variaties in het oppervlak.

.

Deze serie Powder van Marazzi is leverbaar in de kleuren:

   Marazzi, Powder Crete 

   Marazzi, Powder Graphite

   Marazzi, Powder Mud

   Marazzi, Powder Sand

   Marazzi, Powder Smoke

 

Verkrijgbaar in de afmetingen:

   30  x     60 cm  voor  34,50  euro/m2

   60  x     60 cm  voor  36,50  euro/m2

   75  x     75 cm  voor  39,50  euro/m2

   75  x   150 cm  voor  49,50  euro/m2

   21  x  18,2 cm  hexagon,  voor  34,50 euro/m2

 

Als u hier klikt kunt u de website pagina van Powder / Marazzi bekijken met meer informatie en foto's over deze serie en eventueel het PDF bestand downloaden.

Ook decors en mozaïeken leverbaar

 

Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze serie!

Wij hebben deze serie niet in onze showroom.

 

 

 

Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. Aanwezig in meer dan 140 landen, wordt het universeel erkend als synoniem voor keramische tegels van hoge kwaliteit en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en productie in de sector interieurdecoratie en design.

Marazzi werd in 1935 in Sassuolo opgericht, in wat de belangrijkste internationale hub zou worden voor de creatie van ultramoderne, hoogwaardige keramische tegels, die in de loop van de decennia samen met het bedrijf zijn gegroeid.

Marazzi was zelfs verantwoordelijk voor de belangrijkste technologische, proces- en ontwerpinnovaties in de keramische tegelindustrie - waarvan sommige belangrijke mijlpalen zijn geworden in de geschiedenis van het moderne ceramiek - die het bedrijf en de wijk tot een maatstafvoor de hele keramiek hebben gemaakt wereld.

Een onfeilbare flair voor onderzoek en experimenten, het vermogen om te voorspellen en te reagerenop veranderingen en ontwikkelingen in levensstijlen, architectuur en design , en de prioriteitstelling van het milieu en duurzaamheid. Dit zijn de sterke punten die ervoor hebben gezorgd dat Marazzi de top van zijn sector heeft bereikt, in Italië en internationaal, en zijn leiderschap voortdurend bevestigt.

Tegenwoordig is Marazzi eigendom van Mohawk Industries Inc., 's werelds grootste vloerenfabrikant, genoteerd aan de New York Stock Exchange, en geniet het van een verbazingwekkende internationale bekendheid , zowel met ontwerpers, architecten en aannemers als met dealers en eindklanten.