Marazzi, Preview Lux v.a. 42,50/m2, uitstraling van marmer, 58 x 58 cm, 58 x 116 cm

  • Marazzi, Preview Lux

  • Keramisch

  • MARAZZI

  • m2

Meer informatie

Marazzi, Preview Lux, gepolijst oppervlak (=glanzend)

Uitstraling van natuursteensteen / marmer in maar liefst 10 verschillende tinten

 

Deze serie Preview Lux van Marazzi is leverbaar in de kleuren:

   Marazzi, Preview Lux  Brown

   Marazzi, Preview Lux  Grey

   Marazzi, Preview Lux  Ivory

   Marazzi, Preview Lux  Marfil

   Marazzi, Preview Lux  Pink

   Marazzi, Preview Lux  Stone Beige

   Marazzi, Preview Lux  Stone Nut

   Marazzi, Preview Lux  Stone Sand

   Marazzi, Preview Lux  Venato

   Marazzi, Preview Lux  White

 

Verkrijgbaar in de afmetingen:

   58  x    58 cm

   58  x  116 cm

 

Als u hier klikt kunt u de website pagina van Preview Lux / Marazzi bekijken met meer informatie en foto's over deze serie en eventueel het PDF bestand downloaden.

 

Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze serie!

Wij hebben deze serie niet in onze showroom.

 

 

 

Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. Aanwezig in meer dan 140 landen, wordt het universeel erkend als synoniem voor keramische tegels van hoge kwaliteit en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en productie in de sector interieurdecoratie en design.

Marazzi werd in 1935 in Sassuolo opgericht, in wat de belangrijkste internationale hub zou worden voor de creatie van ultramoderne, hoogwaardige keramische tegels, die in de loop van de decennia samen met het bedrijf zijn gegroeid.

Marazzi was zelfs verantwoordelijk voor de belangrijkste technologische, proces- en ontwerpinnovaties in de keramische tegelindustrie - waarvan sommige belangrijke mijlpalen zijn geworden in de geschiedenis van het moderne ceramiek - die het bedrijf en de wijk tot een maatstafvoor de hele keramiek hebben gemaakt wereld.

Een onfeilbare flair voor onderzoek en experimenten, het vermogen om te voorspellen en te reagerenop veranderingen en ontwikkelingen in levensstijlen, architectuur en design , en de prioriteitstelling van het milieu en duurzaamheid. Dit zijn de sterke punten die ervoor hebben gezorgd dat Marazzi de top van zijn sector heeft bereikt, in Italië en internationaal, en zijn leiderschap voortdurend bevestigt.

Tegenwoordig is Marazzi eigendom van Mohawk Industries Inc., 's werelds grootste vloerenfabrikant, genoteerd aan de New York Stock Exchange, en geniet het van een verbazingwekkende internationale bekendheid , zowel met ontwerpers, architecten en aannemers als met dealers en eindklanten.