Bel-Air Silene á 54,50/m2, Revoir Paris, 15x15, motief tegel, patroontegel

  • VK-12-5234 / RP1529 Revoir Paris Bel-Air Silene

  • Keramisch

  • REVOIRPARIS

  • m2

Meer informatie

VK-12-5234 / RP1529

Keramische motief tegel, Bel Air, Revoir Paris, Silene, 15 x 15 x 0,8 cm

Gemakkelijk in onderhoud

 

Identieke reproductie van oude cementtegels

 

Deze serie Bel Air van Revoir Paris is leverbaar in 9 decors: Klik hier voor een overzicht.

 

Alle patroontegels van Revoir Paris zijn geschikt voor vloer- en wandtoepassingen.

 

Bel-Air is helemaal geïnspireerd op de oude patronen uit de «Belle Epoque». Oude herenhuizen, grand cafés, oude badhuizen, stations en paleizen liggen aan de basis van deze collectie. Zowel in decors als in maatvoering is Bel-Air een ode aan een waardevolle tijdloze traditie. De collectie bevat 9 decors in 15x15 cm. Dankzij de allernieuwste technieken in keramische tegelproductie voelen deze tegels zeer authentiek aan en hebben ze zeer hoge slijtwaarden, waardoor ze overal toegepast kunnen worden.

 

Wij hebben deze collectie Bel-Air in onze showroom om te bekijken.

Deze tegels zijn op bestelling leverbaar.

 

Klik hier voor een overzicht van al onze keramische patroonvloeren van het merk Revoir Paris.

Klik hier voor een overzicht van al onze keramische patroonvloeren. 

 

Het Belgische tegelmerk Revoir Paris is dé specialist in keramische patroontegels van prima kwaliteit. Onze tegels zijn een fris en speels weerzien met de grandeur van weleer en een comeback van prachtige tegels die wereldwijd in de smaak vallen. Met veel passie en energie werd een grote collectie patroontegels samengesteld. Nieuwe en oude designs vormen samen een levendig en duurzaam geheel met tal van toepassingsmogelijkheden. Je zou kunnen zeggen dat Revoir Paris moderniseert wat tijdloos is. Dankzij een innovatieve technologie smelt de tekening tijdens het bakproces in de tegel waardoor de tegels gemakkelijk te plaatsen en onderhoudsvriendelijk zijn. De sfeer van vroeger en het gemak voor vandaag. Met een creatieve blik op een waardevolle traditie houdt Revoir Paris de patroontegel in ere.  

 

 

Bel Air, Revoir Paris, Silene, Identieke reproductie van oude cementtegels, keramische motief tegels, patroontegels, vintage, nostalgisch, authentiek, woonkamer, keuken, hal, gang, badkamer, toilet, 15 x 15 x 0,8 cm, RP1529