Rondine, Denim, textieltexturen, geometrische patronen

  • Rondine, Denim

  • Keramisch

  • RONDINE

Meer informatie

Rondine, Denim

De Denim collectie is geïnspireerd op de mode van de jaren '70. Texturen van stoffen en kleurrijke geometrische patronen worden gecombineerd. Leverbaar in 6 tijdloze tinten en een verscheidenheid aan afmetingen.  

 

klik hier om het PDF bestand te bekijken van deze serie Denim van het Italiaanse merk Rondine met daarin alle foto's, technische informatie en verkrijgbare afmetingen.

Vraag daarna gerust bij ons een offerte aan voor onze laagste prijs; vermeld daarbij de gewenste kleur, afmeting en het aantal m2.

 

Rondine heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze series!

Wij hebben deze series echter niet in onze showroom.

 

 

 

Ceramica Rondine is een Italiaanse producent die al sinds 1961 actief is op de tegelmarkt. Rondine heeft een uitgebreid assortiment vloertegels en wandtegels van klassiek tot modern, met een grote verscheidenheid aan kleuren, structuren en afmetingenDe keramische tegels zijn geïnspireerd op de eeuwenoude charme van steen, de natuurlijke warmte van hout en het karakter van terracotta. 

 

 
U kunt hier klikken de website van Rondine bekijken.
 
 
 
 

Rondine, Denim, stoffen, geometrische patronen, textieltexturen, zes kleuren in de collectie: wit, beige, grijs, lichtgrijs, donker en blauw voor creatieve projecten, 60x60, 30,5x60,5, 30x60, 7,5x45 en 7,5x45 cm, legpatroon van de visgraat, o.a. voor woonkamer, badkamer, benedenverdieping, keuken