Rondine, Greenwood, keramisch eikenhout

  • Rondine, Greenwood

  • Keramisch

  • RONDINE

Meer informatie

Rondine, Greenwood

Keramische houtlook tegels in de stijl van eikenhout.Genuanceerde effecten die kenmerkend zijn voor verouderd hout, zowel in klassieke als modernere tinten. Greenwood is beschikbaar in 5 verschillende kleuren en diverse afmetingen en uitvoeringen. Ook in de afmeting 40 x 120 x 2 cm voor buiten

 

klik hier om het PDF bestand te bekijken van deze serie Greenwood van het Italiaanse merk Rondine met daarin alle foto's, technische informatie en verkrijgbare afmetingen.

Vraag daarna gerust bij ons een offerte aan voor onze laagste prijs; vermeld daarbij de gewenste kleur, afmeting en het aantal m2.

 

Rondine heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze series!

Wij hebben deze series echter niet in onze showroom.

 

 

Ceramica Rondine is een Italiaanse producent die al sinds 1961 actief is op de tegelmarkt. Rondine heeft een uitgebreid assortiment vloertegels en wandtegels van klassiek tot modern, met een grote verscheidenheid aan kleuren, structuren en afmetingenDe keramische tegels zijn geïnspireerd op de eeuwenoude charme van steen, de natuurlijke warmte van hout en het karakter van terracotta. 

 

 
U kunt hier klikken de website van Rondine bekijken.
 
 
 
 

Rondine, Greenwood, keramische houtlook tegels in de stijl van eikenhout, verouderd hout, klassieke en modernere tinten. terrastegels, 40 x 120 x 2 cm, binnen - buiten, o.a. voor woonkamer, badkamer, benedenverdieping, keuken, terras