Unicom Starker, overzicht series; Scherpe prijzen bij Tegeldeal!

  • Unicom Starker, overzicht series

  • Keramisch

  • UNICOMSTARKER

Meer informatie

Unicom Starker heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze series!

Wij hebben deze series echter niet in onze showroom.

 

Unicom Starker staat al jaren synoniem voor keramiek van hoge kwaliteit. Zij streven voortdurend naar meer geavanceerde technologie en innovatieve producten met een uitstekend ontwerp. De constante aandacht voor de nieuwste trends in interieurdesign en de uitstekende technische prestaties maken deze producten geschikt voor alle soorten architectuur, zowel voor woningen als voor commerciële gebouwen, zowel voor binnen als buiten. Daardoor is Unicom Starker een trendsetter op de keramische tegelmarkt. 

 

U kunt hier klikken de website van Unicom Starker bekijken.

 

Klik op de onderstaande links om het PDF bestand te downloaden van deze series van het Italiaanse merk Unicom Starker met daarin alle foto's, technische informatie en verkrijgbare afmetingen.

Vraag daarna gerust bij ons een offerte aan voor onze laagste prijs; vermeld daarbij de gewenste kleur, afmeting en het aantal m2.

 
 

Unicom Starker, tegelseries, keramiek van hoge kwaliteit, geavanceerde technologie en innovatieve producten, uitstekend ontwerp, nieuwste trends in interieurdesign, uitstekende technische prestaties, woningen, woonkamer, keuken, badkamer, terras, tuintegels, buitentegels, vloeren, wanden, commerciële gebouwen, kantoor, restaurant, winkel, binnen als buiten, trendsetter op de keramische tegelmarkt.