Samples

  • Samples aanvragen

  •  

  • Tegeldeal

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

U kunt een groot deel van ons assortiment op deze website vinden. Foto’s van tegels op onze website kunnen u een andere indruk kunnen geven dan de werkelijkheid i.v.m. reliëf, tinten en context, maar ook de lichtval tijdens het fotograferen en uw computerscherm. De tegels op onze website hebben wij over het algemeen in onze showroom. Wij kunnen ook veel merken leveren (boven in de balk op onze website; Tegelmerken) deze hebben wij over het algemeen niet in onze showroom. Dit staat ook genoemd bij het artikel. 

U bent van harte welkom in onze showroom om de tegels in werkelijkheid te komen bekijken. Komt u van ver, informeer dan even vooraf of de tegel in onze showroom aanwezig is. Klik hier voor onze openingstijden en contactgegevens.

 

 

Samples aanvragen

 

Wij krijgen, begrijpelijk, heel veel aanvragen voor samples.

 

Wij kunnen hééél vééél tegels leveren. Het is voor ons echter onmogelijk om van elke tegels samples te kunnen aanleveren. Hopende op uw begrip hiervoor.  

 

Over het algemeen is het zo dat wij van tegels die wij op voorraad hebben (klein formaat) een sample kunnen aanleveren. Voor het versturen vragen wij een bijdrage in de handelings- en verzendkosten afhankelijk van het aantal en de afmeting van de tegels.

 

De kleur van het sample is indicatief. Per productie kan de tint verschillen. Dit kan geen reden zijn voor reclamatie.

 

Groot formaat tegels of b.v. houtlook tegels zijn moeilijk op 1 tegel te beoordelen door de verschillende kleurnuances die in de serie zitten.

 

 

Mocht u nog vragen hebben hierover;

   telefoon:      +31(0)475 476535   (kantoor/showroom)

   mail:            info@tegeldeal.nl