Granito Ecostone San Marco / Bologna, terrazzo vloertegel 40 x 40 cm

  • VN-28-5249 ; San Marco EV-2015 / CP-3001

  • Cement gebonden, Natuursteen

  • PRODUCTIE ITALIE

  • m2

Meer informatie

Vloertegels Granito Ecostone, San Marco / Bologna, EV-2015 / CP-3001, terrazzo  

40 x 40 x 1,5 cm

 

Leverbaar per tegel á 0,16 m2 voor 9,95 euro incl. BTW per stuk

Prijs per m2 is 62,18 euro incl. BTW

 

Deze tegels zijn uit voorraad leverbaar.

 

Wij hebben in deze serie nog 4 andere kleuren op voorraad:

   Granito Ecostone, Fenice / Ference

   Granito Ecostone, Ebano / Milaan 

   Granito Ecostone, Pisa / Amsterdam

   Granito Ecostone, Stoccolma / Roma

 

Italiaanse Ecostone Terrazzo tegel met een authentieke uitstraling. Samengesteld uit natuurlijke materialen. Toepasbaar in hal, toilet, badkamer enz. Deze tegel is zeer geschikt voor intensief gebruik en wordt ook vaak toegepast in commerciële ruimtes. Gemaakt met geselecteerd riviergrind, onderscheidt de Venezia-lijn zich door zijn ronde korrels en pastelkleuren die het een speciale uniciteit geven. In navolging van de traditie van de historische palazzo's van de Veneto tot op heden, brengen deze originele en verfijnde tegels een oneindige persoonlijkheid in elke ruimte.

 

De kleur en structuur van de vermelde kleuren zijn alleen ter indicatie en niet bindend omdat Ecostone-producten volledig uit natuurlijke materialen bestaan en daarom onderhevig zijn aan keur- en structuurwijzigingen.

 

Deze vloertegels zijn reeds geïmpregneerd op de fabriek als eerste start. De tegels blijven wel zuurgevoelig omdat het product marmer bevat. Bij intensief gebruik, afhankelijk van de ruimte waar u de granitotegels gaat gebruiken, is het raadzaam om na het leggen, de tegel opnieuw goed te behandelen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen met zuren, schuurmiddelen en chloor.

 

Wij adviseren om een smalle voeg te gebruiken bij het plaatsen van deze tegels. De voeg is bedoeld om spanningsverschillen in de tegel op te vangen bij temperatuur en drukschommelingen.

 

 

Terrazzo vloertegel Granito San Marco, Bologna, 40 x 40 cm, EV-2015 / CP-3001, badkamer, keuken, gang, hal, toilet