Sanibell sanitair ; overzicht badkamermeubelen

  • Sanibell sanitair

  •  

  • SANIBELL

Meer informatie

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen in eigen beheer en brengt deze onder de merknamen INK, BLISS, Proline en Basic Line op de Nederlandse markt. 

 

Sanibell is geen eendagsvlieg op de sanitairmarkt. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren '70 en importeert al jaar en dag keramisch sanitair voor de projectwereld. In de jaren '90 ontstond er groeiende belangstelling voor beter en anders vormgegeven sanitair. Sanibell speelde daar met succes op in. Sanibell groeit mee met de markt. Inmiddels ontwikkelt Sanibell complete badkamermeubelen in diverse segmenten voor haar eigen badmeubelmerk INK, Bliss, Proline en Basic Line. Het uitgebreide assortiment is volledig uit voorraad leverbaar. 

 

Bekijk hier de website van Sanibell 

 

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende badkamermeubelen van Sanibell

 

 

Basic Line is een lijn badkamermeubelen gericht op prijs/kwaliteit verhouding. Basicline biedt een beperkt aantal complete sets aan in verschillende kleuren.

Klik hier om de website van Basic-Line badkamermeubelen te bekijken.  

 

 

Proline is een uitgebreid prograama die door middel van 5 duidelijke stappen doorlopen kan worden. De wastafels uit het programma hebben een brede keus aan materiaal, van glas en porselein tot en met hardsteen. Hierdoor is het badkamermeubel volldig op eigen wens af te stemmen en te combineren.

Klik hier om de website van Proline badkamermeubelen te bekijken.

 

 

INK badkamermeubelen worden in eigen huis ontworpen, geheel naar Nederlandse maatstaven. Het strakke design wordt gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit. Alle mallen voor wastafels, zowel polystone als porselein, zijn door Sanibell ontworpen en worden in zorgvuldig geselecteerd fabrieken gebruikt. De gehele productie geschiedt in Europa.

Klik hier om de website van INK badkamermeubelen te bekijken.

 

 

Bliss is een eigen merk van Sanibell en vertegenwoordigt een exclusieve merklijn van badkamermeubelen.  Bliss zijn innovatieve badkamermeubelen gemaakt van nieuwe materialen, zoals bijvoorbeeld Solid Surface, een duurzaam, massief en aangenaam aanvoelend materiaal. Solid surface materiaal vervormt niet, zet niet uit, is bacterie- en schimmelwerend, kleurecht. Dat betekent volledige vrijheid bij de inrichting van de badkamer en een exclusief gevoel.

Klik hier om de website van BLISS badkamermeubelen te bekijken.

 

 

Mocht u vragen hebben over het sanitair mail of bel ons gerust.