Sanibell, INK badkamermeubelen

  • Sanibell, INK

  •  

  • SANIBELL

Meer informatie

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen in eigen beheer en brengt deze onder de merknamen INK, BLISS, Proline en Basic Line op de Nederlandse markt. 

 

Sanibell is geen eendagsvlieg op de sanitairmarkt. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren '70 en importeert al jaar en dag keramisch sanitair voor de projectwereld. In de jaren '90 ontstond er groeiende belangstelling voor beter en anders vormgegeven sanitair. Sanibell speelde daar met succes op in. Sanibell groeit mee met de markt. Inmiddels ontwikkelt Sanibell complete badkamermeubelen in diverse segmenten voor haar eigen badmeubelmerk INK, Bliss, Proline en Basic Line. Het uitgebreide assortiment is volledig uit voorraad leverbaar. 

 

INK badkamermeubelen worden in eigen huis ontworpen, geheel naar Nederlandse maatstaven. Het strakke design wordt gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit. Alle mallen voor wastafels, zowel polystone als porselein, zijn door Sanibell ontworpen en worden in zorgvuldig geselecteerd fabrieken gebruikt. De gehele productie geschiedt in Europa.

 

Klik hier om de website van INK badkamermeubelen te bekijken.

Klik hier om het PDF bestand te downloaden met daarin alle mogelijkheden.

 

 

Bekijk hier de website van Sanibell