Sanibell, BLISS badkamermeubelen

  • Sanibell, BLISS

  •  

  • SANIBELL

Meer informatie

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen in eigen beheer en brengt deze onder de merknamen INK, BLISS, Proline en Basic Line op de Nederlandse markt. 

 

Sanibell is geen eendagsvlieg op de sanitairmarkt. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren '70 en importeert al jaar en dag keramisch sanitair voor de projectwereld. In de jaren '90 ontstond er groeiende belangstelling voor beter en anders vormgegeven sanitair. Sanibell speelde daar met succes op in. Sanibell groeit mee met de markt. Inmiddels ontwikkelt Sanibell complete badkamermeubelen in diverse segmenten voor haar eigen badmeubelmerk INK, Bliss, Proline en Basic Line. Het uitgebreide assortiment is volledig uit voorraad leverbaar. 

 

Bliss is een eigen merk van Sanibell en vertegenwoordigt een exclusieve merklijn van badkamermeubelen.  Bliss zijn innovatieve badkamermeubelen gemaakt van nieuwe materialen, zoals bijvoorbeeld Solid Surface, een duurzaam, massief en aangenaam aanvoelend materiaal. Solid surface materiaal vervormt niet, zet niet uit, is bacterie- en schimmelwerend, kleurecht. Dat betekent volledige vrijheid bij de inrichting van de badkamer en een exclusief gevoel.

 

Klik hier om de website van BLISS badkamermeubelen te bekijken.

Klik hier om de brochure van deze BLISS badkamermeubelen te downloaden.

 

 

Bekijk hier de website van Sanibell