Marazzi, Zellige, 10x10 cm, Marokkaanse-look wandtegels

  • Marazzi, Zellige

  • Handvorm, Keramisch

  • MARAZZI

  • m2

Meer informatie

Marazzi, Zellige, 10 x 10 cm,

Tegels met een handgemaakt effect

Marokkaanse, Zellige-look wandtegels

 

De serie Zellige is een van de zeven collecties in de nieuwe Marazzi Crogiolo-serie;

Noord-Afrikaanse / Marokkaanse traditie ontmoet industrieel keramiek. De met de hand vervaardigde tegels in de Zellige-serie worden geproduceerd in 12 tinten met glanzende afwerking en zichtbare variaties in toon. Willekeurige installatie creëert een blend-effect, waarbij de kleuren prachtig tot z'n recht komen. 

 

Crogiolo is in feite voortgekomen uit onderzoek naar innovatieve oplossingen om het authentieke effect van handgemaakte keramische tegels te produceren: warme materialen, tactiele oppervlakken en producten die zijn ontstaan door het combineren van kennis van ambachtslieden met industriële technologie, met behulp van geavenceerde productietechnologieën om een eigentijdse interpretatie van de vaardigheden van pottenbakkers te geven met behoud van het unieke karakter van hun creaties.

 

Deze serie Zellige van Marazzi is leverbaar in 12 kleuren:

   Marazzi, Zellige Argilla

   Marazzi, Zellige Bosco

   Marazzi, Zellige Cammelo

   Marazzi, Zellige Carbone

   Marazzi, Zellige China

   Marazzi, Zellige Cielo

   Marazzi, Zellige Corallo

   Marazzi, Zellige Gesso

   Marazzi, Zellige Lana

   Marazzi, Zellige Petrolio

   Marazzi, Zellige Salvia

   Marazzi, Zellige Turchese

 

54 stuks per doos, 0,54 m2 per doos

 

Deze tegels zijn op bestelling leverbaar. Houdt u rekening met ong 3-4 weken.

Wij hebben deze serie in onze showroom om te bekijken.

 

Als u hier klikt kunt u het PDFbestand downloaden van de collectie Crogiolo, met daarin de serie Zellige van Marazzi met meer informatie en foto's over deze serie (pagina 31-30 en 136-141).

Deze collectie bevat ook handvorm tegels/majolica-look in  prachtige kleuren en patroontegels met allerlei designs.

 

 

Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

 

 

Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. Aanwezig in meer dan 140 landen, wordt het universeel erkend als synoniem voor keramische tegels van hoge kwaliteit en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en productie in de sector interieurdecoratie en design.

Marazzi werd in 1935 in Sassuolo opgericht, in wat de belangrijkste internationale hub zou worden voor de creatie van ultramoderne, hoogwaardige keramische tegels, die in de loop van de decennia samen met het bedrijf zijn gegroeid.

Marazzi was zelfs verantwoordelijk voor de belangrijkste technologische, proces- en ontwerpinnovaties in de keramische tegelindustrie - waarvan sommige belangrijke mijlpalen zijn geworden in de geschiedenis van het moderne ceramiek - die het bedrijf en de wijk tot een maatstafvoor de hele keramiek hebben gemaakt wereld.

Een onfeilbare flair voor onderzoek en experimenten, het vermogen om te voorspellen en te reagerenop veranderingen en ontwikkelingen in levensstijlen, architectuur en design , en de prioriteitstelling van het milieu en duurzaamheid. Dit zijn de sterke punten die ervoor hebben gezorgd dat Marazzi de top van zijn sector heeft bereikt, in Italië en internationaal, en zijn leiderschap voortdurend bevestigt.

Tegenwoordig is Marazzi eigendom van Mohawk Industries Inc., 's werelds grootste vloerenfabrikant, genoteerd aan de New York Stock Exchange, en geniet het van een verbazingwekkende internationale bekendheid , zowel met ontwerpers, architecten en aannemers als met dealers en eindklanten.

 

 

 

Marazzi, Zellige, 10 x 10 cm, Zellige Argilla, Zellige Bosco, Zellige Cammelo, Zellige Carbone , Zellige China,Zellige Cielo , Zellige Corallo, Zellige Gesso, Zellige Lana, Zellige Petrolio,Zellige Salvia,Zellige Turchese, Marokkaanse-look wandtegels in zwart, wit, beige, blauw, groen, rood, grijs, oker, geel tinten