Zellige Argilla, 10x10, Marazzi, zellige-look wandtegels

  • Marazzi, Zellige Argilla M5QC, 10x10

  • Keramisch

  • MARAZZI

  • m2

Meer informatie

Marazzi, Zellige Argilla, M5QC, 10 x 10 cm 

De kleur van deze tegels, Argilla, is in het Nederlands vertaald klei / leem.

 

Tegels met een handgemaakte uitstraling

Marokkaanse, Zellige-look wandtegels

 

54 stuks per doos, 0,54 m2 per doos

 

Deze tegels zijn op bestelling leverbaar. Houdt u rekening met ong 3-4 weken.

Wij hebben deze serie in onze showroom om te bekijken.

 

Als u hier klikt kunt u het Pdf-bestand downloaden van de collectie Crogiolo, met daarin de serie Zellige van Marazzi met meer informatie en foto's over deze serie (pagina 31-30 en 136-141).

 

 

De serie Zellige is een van de zeven collecties in de nieuwe Marazzi Crogiolo-serie;

Noord-Afrikaanse / Marokkaanse traditie ontmoet industrieel keramiek. De met de hand vervaardigde tegels in de Zellige-serie worden geproduceerd in 12 tinten met glanzende afwerking en zichtbare variaties in toon. Willekeurige installatie creëert een blend-effect, waarbij de kleuren prachtig tot z'n recht komen. 

De Crogiolo serie is in feite voortgekomen uit onderzoek naar innovatieve oplossingen om het authentieke effect van handgemaakte keramische tegels te produceren: warme materialen, tactiele oppervlakken en producten die zijn ontstaan door het combineren van kennis van ambachtslieden met industriële technologie, met behulp van geavenceerde productietechnologieën om een eigentijdse interpretatie van de vaardigheden van pottenbakkers te geven met behoud van het unieke karakter van hun creaties.

 

Deze serie Zellige van Marazzi is leverbaar in 12 kleuren, klik hier voor een overzicht.

 

 

Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

 

 

 

 

Marazzi, Zellige, 10 x 10 cm, Zellige Argilla, Zellige Bosco, Zellige Cammelo, Zellige Carbone , Zellige China,Zellige Cielo , Zellige Corallo, Zellige Gesso, Zellige Lana, Zellige Petrolio,Zellige Salvia,Zellige Turchese, Marokkaanse-look wandtegels in zwart, wit, beige, blauw, groen, rood, grijs, oker, geel tinten