Marazzi Lume Musk 6x24, Glaze Tile Musk, vloer-wandtegel

  • VK-22-5790 Lume Musk

  • Keramisch

  • MARAZZI

  • m2

Meer informatie

Marazzi, Lume, Musk, LUX M6RS, 6 x 24 cm

Glaze Tile Musk 6 x 24 cm 

Vloer- wandtegels

 

36 stuks per doos, 0,52 m2 per doos

 

Wij hebben deze serie in onze showroom.

Deze tegels zijn op bestelling leverbaar. Houdt u rekening met ong 3-4 weken.

 

Deze tegels kunnen ook op de vloer in privéruimtes (niet in commerciële ruimtes) met een lage voetgangersintensiteit.

 

Deze serie Lume van Marazzi is ook leverbaar in de kleuren:

   Marazzi, Lume Black

   Marazzi, Lume Blue

   Marazzi, Lume Green

   Marazzi, Lume Greige

   Marazzi, Lume White

 

Als u hier klikt kunt u het PDF-bestand downloaden van de collectie Crogiolo, met daarin de serie Lume van Marazzi met meer informatie en foto's over deze serie (pagina 20-30).

Deze collectie bevat ook zelliges in 12 prachtige kleuren en patroontegels met allerlei designs.

 

 

De serie Lume is een van de zeven collecties in de nieuwe Marazzi Crogiolo-serie. Deze serie Lume is vervaardigd met een nieuwe productietechnologie en diepgaand onderzoek naar glazuren en kleur, en biedt een wandtegel met een schoonheid van ultra-glanzende handgemaakte majolica-tegels, met hun dichte glazuur en kleine oneffenheden. Keramische rechthoekige wandtegels met variaties in kleur en patronen creëren een lichtspel dat levendigheid toevoegt aan ruimtes. Lume introduceert een nieuw formaat, 6 x 24 cm, met een uitgesproken eigentijdse uitstraling en een oppervlak met onregelmatigheden in zes tinten.

 

Crogiolo is in feite voortgekomen uit onderzoek naar innovatieve oplossingen om het authentieke effect van handgemaakte keramische tegels te produceren: warme materialen, tactiele oppervlakken en producten die zijn ontstaan door het combineren van kennis van ambachtslieden met industriële technologie, met behulp van geavenceerde productietechnologieën om een eigentijdse interpretatie van de vaardigheden van pottenbakkers te geven met behoud van het unieke karakter van hun creaties.

 

Deze serie wint de Archiproducts Design Award 2019 in de categorie "Finishes".

 

 

Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

 

 

Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. Aanwezig in meer dan 140 landen, wordt het universeel erkend als synoniem voor keramische tegels van hoge kwaliteit en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en productie in de sector interieurdecoratie en design.

Marazzi werd in 1935 in Sassuolo opgericht, in wat de belangrijkste internationale hub zou worden voor de creatie van ultramoderne, hoogwaardige keramische tegels, die in de loop van de decennia samen met het bedrijf zijn gegroeid.

Marazzi was zelfs verantwoordelijk voor de belangrijkste technologische, proces- en ontwerpinnovaties in de keramische tegelindustrie - waarvan sommige belangrijke mijlpalen zijn geworden in de geschiedenis van het moderne ceramiek - die het bedrijf en de wijk tot een maatstafvoor de hele keramiek hebben gemaakt wereld.

Een onfeilbare flair voor onderzoek en experimenten, het vermogen om te voorspellen en te reagerenop veranderingen en ontwikkelingen in levensstijlen, architectuur en design , en de prioriteitstelling van het milieu en duurzaamheid. Dit zijn de sterke punten die ervoor hebben gezorgd dat Marazzi de top van zijn sector heeft bereikt, in Italië en internationaal, en zijn leiderschap voortdurend bevestigt.

Tegenwoordig is Marazzi eigendom van Mohawk Industries Inc., 's werelds grootste vloerenfabrikant, genoteerd aan de New York Stock Exchange, en geniet het van een verbazingwekkende internationale bekendheid , zowel met ontwerpers, architecten en aannemers als met dealers en eindklanten.

 

 

Marazzi, Lume Musk, Glaze Tile Musk 6 x 24 cm, handgemaakte majolica tegels, Keramische rechthoekige wandtegels, levendigheid, eigentijdse uitstraling, zes tinten, Marazzi, Lume Black, Marazzi, Lume Blue, Marazzi, Lume Green, Marazzi, Lume Greige, Marazzi, Lume Musk, Marazzi, Lume White