Retourneren

 

Een tegel is een gebakken product, dat onder invloed van hoge temperaturen tint- en maatafwijkingen kan hebben. Tegels die bij ons bestelt worden komen uit 1 productie en hebben allemaal hetzelfde tint- en kalibernummer. Dat betekent dat tegels dezelfde tint hebben en dezelfde afmeting. De tegels uit 1 productie worden niet gemixt met dezelfde tegels uit een ander productie.

Deze informatie is van belang bij het retour nemen van tegels en bij een nabestelling.

 

Indien u een product wilt retourneren geldt het volgende:

 

Tegels die speciaal voor u worden aangekocht en/of geïmporteerd van b.v. Spanje of Italië worden door ons nooit retour genomen.    

 

Retourneren van tegels is in onderling overleg mogelijk, mits het product, in hetzelfde tintnummer / kalibernummer nog op voorraad is bij Tegeldeal.nl. De verpakking dient in nieuwstaat en onaangebroken te zijn. Eventuele transportkosten komen voor rekening van de koper.

Indien uw retour aan bovenstaande eisen voldoet is het retourneren van tegels mogelijk en ontvangt u 80% van uw aankoopbedrag.

 

Reourneren van tegel 'bijproducten'; zoals lijm en voegmiddel is mogelijk mits in een originele, onaangebroken verpakking en vocht- en vorstvrij bewaard. Eventuele transportkosten komen voor rekening van de koper. Hierbij ontvangt u 100% van uw aankoop bedrag terug.

 

 

Wij verzoeken u om uw bestelling binnen 3 werkdagen te controleren; zijn de juiste aantallen / producten geleverd en of er geen breuk is in de tegels.

Bij problemen dit dan melden via telefoon of mail. Bij breuk vragen wij foto's aan te leveren, via mail, van de tegels en evt. pallet.   

Wij proberen klachten altijd z.s.m. en naar tevredenheid op te lossen.

 

 

(Zie ook onze Algemene Voorwaarden)

 

 

Mocht u nog vragen hebben hierover;

   telefoon:      +31(0)475 476535   (kantoor/showroom)

   mail:            info@tegeldeal.nl