Transport en levering

 

Afhalen

Tijdens de openingstijden van onze showroom of op afspraak kunt u de gekochte materialen bij ons afhalen.

Klikt u hier voor onze openingstijden en bereikbaarheid.

 

 

Thuis leveren

Wij bieden u ook de service om aan huis te leveren.

 

Kosten

Voor het aan huis leveren maken wij gebruik van een externe transporteur.

De kosten hiervoor zijn 45,00 euro per pallet geleverd op een standaard adres in Nederland. Dit adres moet bereikbaar zijn voor een grote vrachtwagen met trekker en oplegger (18-20 meter lengte).  

De prijs voor de transportkosten is per palletplaats in de vrachtwagen, ongeacht of er 3 doosjes of 20 doosjes op de pallet staan. U betaalt niet voor de pallet zelf, maar voor de transportkosten. 

Zie verderop voor uitzonderingen / meerprijs.

 

1 m2 wandtegels of minder kan evt. ook als postpakket verstuurd worden á 19,50 euro aan handelings- en verzendkosten binnen NL. Voor breuk zijn wij dan echter niet aansprakelijk. 

 

Planning

Wij overleggen met u over een geschikte datum waarop de bestelling geleverd kan worden. Dit is mogelijk op werkdagen, van ma. t/m vr., tussen ong. 7.30 uur en 18.00 uur.

Onze transporteur maakt pas 's morgens vroeg, op dag van levering, zijn planning aan de hand van binnen gekomen opdrachten. Wij kunnen vooraf geen tijdstip aangeven. Dit staat ook in de mail bij onze 1e offerte vermeld. 

Op uw verzoek kunnen wij de transporteur vragen u 1 uur voor levering laten bellen.

U kunt evt. 's morgens vanaf 8.30 uur met ons kantoor bellen om te informeren naar het geplande levermoment. Echter de ervaring leert dat door allerlei omstandigheden (b.v. file-oponthoud bij een klant e.d.) deze tijd toch kan afwijken.

 

 

Bereikbaarheid / Aanwezigheid

De chauffeur levert de pallets zo dicht mogelijk bij uw woning af (niet binnen of op een verdieping). Uw bestelling wordt geleverd op pallet(s). De chauffeur bepaalt ter plaatse wat de mogelijkheden zijn en wat hij verantwoord acht om de pallet(s) neer te zetten. 

Indien er niemand aanwezig is, zal de chauffeur contact met u (of b.g.g. met ons) opnemen. De chauffeur zal dan in overleg met u of naar eigen inzicht de beste plek kiezen om de bestelling neer te zetten. De chauffeur maakt hier een foto van.

Als het niet mogelijk is om de pallet af te leveren zullen wij, in overleg met u, de pallet op een andere dag nogmaals aanbieden. Het totale transportbedrag zal dan nogmaals aan u gefactureerd worden.

 

 

Uitzonderingen / meerprijs

Uw afleveradres moet een standaard adres binnen NL zijn en/of dient bereikbaar te zijn voor een grote vrachtwagen met trekker en oplegger (18-20 meter lengte).

U kunt eventueel ook een ander afleveradres aan ons doorgeven (werk, familie).

Mocht dit niet mogelijk zijn dan graag dit vooraf aangeven, zodat wij hierop kunnen anticiperen.

Is uw afleveradres b.v.

  -buiten Nederland

  -op een van de eilanden

  -moet het via stadsdistibutie binnen een stedelijke milieuzone geleverd worden

  -is het een winkelgebied 

  -een gebied met een gelimiteerd gewicht voor vrachtwagens

  -moet er op een dagdeel / tijdstip geleverd worden

dan dient u rekening te houden met een meerprijs bovenop de genoemde transportprijs op de offerte.

Deze meerprijs kan ook achteraf nog in rekening worden gebracht.

 

 

Wij verzoeken u om uw bestelling binnen 3 werkdagen te controleren; zijn de juiste aantallen / producten geleverd en of er geen breuk is in de tegels.

Bij problemen dit dan melden via telefoon of mail. Bij breuk vragen wij foto's aan te leveren, via mail, van de tegels en evt. pallet.   

Wij proberen klachten altijd z.s.m. en naar tevredenheid op te lossen.

 

Mocht u nog vragen hebben hierover;

   telefoon:      +31(0)475 476535   (kantoor/showroom)

   mail:             info@tegeldeal.nl