Atlas Concorde, Nid Light; houtlook / keramisch parket SKU: Atlas Concorde, Nid Light

Prijs op aanvraag

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Beschrijving

Merk: Atlas Concorde, Italië

Serie: Nid, Light , gerectificeerd


15 x 90 x 0,9 cm RT, 1,13 m2 per doos, 3 stuks per doos 

18,5 x 150 x 0,9 cm RT, 1,11 m2 per doos, 4 stuks per doos

25 x 150 x 0,95 cm RT, 1,13 m2 per doos, 3 stuks per doos


Deze serie Nid van Atlas Concorde is geïnspireerd op eikenhout en combineert alle warmte en natuurlijkheid van hout met de voordelen van keramische tegels. De verfijning van eikenhout komt tot uiting in de afwerking en uitstraling; de oppervlakte van de tegels voelt aangenaam aan en de fijne noesten en aders zijn elegant en uitgebalanceerd. Geschikt voor ieder ruimte, zowel voor binnen als voor buiten.

Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle overige uitvoeringen, zoals decortegels, hexagon, chevron, mozaïeken, wandstroken. Mocht u een van de overige items willen bestellen, dan graag bij opmerkingen de naam, kleur, uitvoering, afmeting en het aantal stuks aangeven. Dit zal dan op uw offerte worden meegenomen.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond.


PDF bestand


Eigenschappen

Materiaal: Keramisch
Serie: Nid
Producten: Houtstructuur , Vloertegel
Maatgroep: Planken
Kleurgroep: Houtlook

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Deze serie Nid van Atlas Concorde is ook leverbaar in 3 andere kleuren en als terrastegels

Atlas Concorde, Nid Whisky; houtlook / keramisch parket
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Nid, Naturel, gerectificeerdDeze serie Nid van Atlas Concorde is geïnspireerd op eikenhout en combineert alle warmte en natuurlijkheid van hout met de voordelen van keramische tegels. De verfijning van eikenhout komt tot uiting in de afwerking en uitstraling; de oppervlakte van de tegels voelt aangenaam aan en de fijne noesten en aders zijn elegant en uitgebalanceerd. Geschikt voor ieder ruimte, zowel voor binnen als voor buiten.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle overige uitvoeringen, zoals decortegels, hexagon, chevron, mozaïeken, wandstroken. Mocht u een van de overige items willen bestellen, dan graag bij opmerkingen de naam, kleur, uitvoering, afmeting en het aantal stuks aangeven. Dit zal dan op uw offerte worden meegenomen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond.    PDF bestand

Prijs op aanvraag