VLT Cir New York, Wall Street, div. afm. SKU: VLT Cir New York, Wall Street, div. afm.

Zie omschrijving

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische tegels Cir, New York, Wall Street


Merk : Cir, Italië

Serie : New York, kleur Wall Street

De serie New York is ontworpen door het Italiaanse merk Cir. Het is gebaseerd op de charme van de postindustrie met zijn bijzondere "gevel' metselwerk. Deze charmante bakstenen zijn er in 6 kleuren en in 2 afmetingen; 10x20 cm en 24 x 27,7 cm / hexagon. De schoonheid van deze baksteen combineert prachtig met moderne meubels en design en zorgt voor een retro look. Deze tegels zijn geschikt voor uw vloer en wand.


Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven en wij zullen u een passende offerte sturen.

Cir New York, Wall Street / Bricks, 10 x 20 cm voor 49,50 euro/m2

Cir New York, Wall Street Escagona / Hexagon, 24 x 27,7 cm voor 54,50 euro/m2

 

Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.

Wij hebben van deze tegels een voorbeeld in onze showroom.

Pdf bestand

In dit bestand vindt u meer informatie en foto's.

Overige uitvoeringen e.d.: prijs op aanvraag. 


Eigenschappen

Kleur: Wall Street
Maat: 10x20 cm, Hexagon
Materiaal: Keramisch
Merk: Cir
Serie: New York
Producten: Vloertegel, Wandtegels
Maatgroep: Rechthoek t/m 20 x 40 cm , Hexagon / Octagon
Kleurgroep: Natuursteenlook, Grijs - Antraciet - Zwart

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Van deze serie New York van het merk Cir kunnen wij ook onderstaande kleuren leveren

VLT Cir New York, Greenwich, div. afm.
Keramische tegels Cir, New York, GreenwichMerk : Cir, ItaliëSerie : New York, kleur GreenwichDe serie New York is ontworpen door het Italiaanse merk Cir. Het is gebaseerd op de charme van de postindustrie met zijn bijzondere "gevel' metselwerk. Deze charmante bakstenen zijn er in 6 kleuren en in 2 afmetingen; 10x20 cm en 24 x 27,7 cm / hexagon. De schoonheid van deze baksteen combineert prachtig met moderne meubels en design en zorgt voor een retro look. Deze tegels zijn geschikt voor uw vloer en wand. Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven en wij zullen u een passende offerte sturen. Cir New York, Greenwich / Bricks, 10 x 20 cm voor 49,50 euro/m2 Cir New York, Greenwich Escagona / Hexagon, 24 x 27,7 cm voor 54,50 euro/m2    Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben van deze tegels een voorbeeld in onze showroom.Pdf bestandIn dit bestand vindt u meer informatie en foto's.Overige uitvoeringen e.d.: prijs op aanvraag. 

Zie omschrijving

VLT Cir New York, Broadway, div. afm.
Keramische tegels Cir, New York, BroadwayMerk : Cir, ItaliëSerie : New York, kleur Broadway De serie New York is ontworpen door het Italiaanse merk Cir. Het is gebaseerd op de charme van de postindustrie met zijn bijzondere "gevel' metselwerk. Deze charmante bakstenen zijn er in 6 kleuren en in 2 afmetingen; 10x20 cm en 24 x 27,7 cm / hexagon. De schoonheid van deze baksteen combineert prachtig met moderne meubels en design en zorgt voor een retro look. Deze tegels zijn geschikt voor uw vloer en wand.Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven en wij zullen u een passende offerte sturen. Cir New York, Broadway / Bricks, 10 x 20 cm voor 49,50 euro/m2 Cir New York, Broadway Escagona / Hexagon, 24 x 27,7 cm voor 54,50 euro/m2 Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben van deze tegels een voorbeeld in onze showroom.Pdf bestand      In dit bestand vindt u meer informatie en foto's.Overige uitvoeringen e.d.: prijs op aanvraag. 

Zie omschrijving

VLT Cir New York, Soho, div. afm.
Keramische tegels Cir, New York, Soho Merk : Cir, ItaliëSerie : New York, kleur SohoDe serie New York is ontworpen door het Italiaanse merk Cir. Het is gebaseerd op de charme van de postindustrie met zijn bijzondere "gevel' metselwerk. Deze charmante bakstenen zijn er in 6 kleuren en in 2 afmetingen; 10x20 cm en 24 x 27,7 cm / hexagon. De schoonheid van deze baksteen combineert prachtig met moderne meubels en design en zorgt voor een retro look. Deze tegels zijn geschikt voor uw vloer en wand. Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven en wij zullen u een passende offerte sturen.Cir New York, Soho / Bricks, 10 x 20 cm voor 49,50 euro/m2 Cir New York, Soho Escagona / Hexagon, 24 x 27,7 cm voor 54,50 euro/m2   Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben van deze tegels een voorbeeld in onze showroom.Pdf bestandIn dit bestand vindt u meer informatie en foto's.Overige uitvoeringen e.d.: prijs op aanvraag. 

Zie omschrijving

VLT Cir New York, Central Park, div. afm.
Keramische tegels Cir, New York, Central Park Merk : Cir, ItaliëSerie : New York, kleur Central ParkDe serie New York is ontworpen door het Italiaanse merk Cir. Het is gebaseerd op de charme van de postindustrie met zijn bijzondere "gevel' metselwerk. Deze charmante bakstenen zijn er in 6 kleuren en in 2 afmetingen; 10x20 cm en 24 x 27,7 cm / hexagon. De schoonheid van deze baksteen combineert prachtig met moderne meubels en design en zorgt voor een retro look. Deze tegels zijn geschikt voor uw vloer en wand. Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven en wij zullen u een passende offerte sturen.Cir New York, Central Park / Bricks, 10 x 20 cm voor 49,50 euro/m2 Cir New York, Central Park Escagona / Hexagon, 24 x 27,7 cm voor 54,50 euro/m2    Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben van deze tegels een voorbeeld in onze showroom.Pdf bestand In dit bestand vindt u meer informatie en foto's.Overige uitvoeringen e.d.: prijs op aanvraag. 

Zie omschrijving

VLT Cir New York, Chelsea, div. afm.
Keramische tegels Cir, New York, Chelsea Merk : Cir, ItaliëSerie : New York, kleur ChelseaDe serie New York is ontworpen door het Italiaanse merk Cir. Het is gebaseerd op de charme van de postindustrie met zijn bijzondere "gevel' metselwerk. Deze charmante bakstenen zijn er in 6 kleuren en in 2 afmetingen; 10x20 cm en 24 x 27,7 cm / hexagon. De schoonheid van deze baksteen combineert prachtig met moderne meubels en design en zorgt voor een retro look. Deze tegels zijn geschikt voor uw vloer en wand. Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven en wij zullen u een passende offerte sturen.  Cir New York, Chelsea / Bricks, 10 x 20 cm voor 49,50 euro/m2 Cir New York, Chelsea Escagona / Hexagon, 24 x 27,7 cm voor 54,50 euro/m2  Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben van deze tegels een voorbeeld in onze showroom.Pdf bestandIn dit bestand vindt u meer informatie en foto's. Overige uitvoeringen e.d.: prijs op aanvraag. 

Zie omschrijving