VLT DOM Mas de Provence COAL, 10x20 cm Burattato, DMP170, natuursteenlook SKU: SW10694.25

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Kleur
Maat
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische natuursteenlook vloertegels DOM, Mas de Provence COAL Burattato, DMP170

10 x 20 x 1 cm Burattato (=getrommeld), 0,48 m2 per doos, 24 stuks per doos


Merk: Dom Design Lab, Italië 

Serie: Mas de Provence

De collectie Mas de Provence van Dom Design Lab is voor iedere liefhebber van de schoonheid en expressieve kracht van Franse kalksteen. Deze collectie heeft een prachtige verscheidenheid aan kleurschakeringen in 4 natuurlijke tinten. Deze serie heeft een tijdloze look en is geschikt voor iedere ruimte. Vier kleurtinten in veelzijdige formaten, ook met een dikte van 20 mm voor uw terras. De collectie Mas de Provence Bitech biedt ook bijpassende wandtegels in de afmeting 33,3x100 cm.


Bekijk het Pdf-bestand met meer technische informatie en (sfeer-)foto's van deze serie.

Van de overige afmetingen / items en mozaïek is de prijs op aanvraag: geef bij 'Opmerking' aan de uitvoering, kleur, afmeting en het aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. 


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben de vloertegels in onze showroom getoond in een aantal afmetingen.  
Komt u voor een speciale uitvoering? Informeer dan vooraf even of deze aanwezig is.

Pdf bestand


Eigenschappen

Kleur: Coal
Maat: 10x20 cm
Materiaal: Keramisch
Merk: Dom Design Lab
Serie: Mas de Provence
Producten: Vloertegel
Maatgroep: Rechthoek t/m 20 x 40 cm
Kleurgroep: Natuursteenlook, Grijs - Antraciet - Zwart
Plinten er bij?: Ja

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Hieronder de bijpassende wandtegels van de serie Mas de Provence Bitech van het merk DOM Design Lab

WDT DOM Mas de Provence Bitech, matte wandtegels 33x100 cm
Keramische natuursteenlook wandtegels DOM, Mas de Provence33,3 x 100 x 0,95 cm,  1,332 m2 per doos,  4 stuks per doosDec. Glace: 33,3 x 100 x 0,95 cm,  2 stuks per doos Merk: Dom Design Lab, Italië Serie: Mas de Provence Bitech, 33,3 x 100 cm De collectie Mas de Provence Bitech van Dom Design Lab is een serie wandtegels voor de liefhebber van de schoonheid en expressieve kracht van Franse kalksteen. Deze collectie heeft een prachtige verscheidenheid aan kleurschakeringen in 3 natuurlijke tinten en diverse decors, allen in de afmeting 33,3x100 cm. Deze serie heeft een tijdloze look en is geschikt voor iedere wand. De collectie Mas de Provence biedt ook bijpassende vloertegels in diverse afmetingen, ook in 2 cm dik voor uw terras.Geef bij 'Opmerking' aan; de kleur, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Deze serie is leverbaar in onderstaande kleuren;   DOM Mas de Provence Bitech, IVORY    DOM Mas de Provence Bitech, IVORY Georgette    DOM Mas de Provence Bitech, IVORY Melange   DOM Mas de Provence Bitech, CLOUD    DOM Mas de Provence Bitech, CLOUD Georgette    DOM Mas de Provence Bitech, CLOUD Melange   DOM Mas de Provence Bitech, ECRU    DOM Mas de Provence Bitech, ECRU Georgette    DOM Mas de Provence Bitech, ECRU Melange    DOM Mas de Provence Bitech, GLACE Cold    DOM Mas de Provence Bitech, GLACE WarmBekijk het Pdf-bestand met meer technische informatie en (sfeer-)foto's van deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond, enkel de vloertegel uitvoering. Website Dom Design Lab, serie Mas de Provence BitechPdf bestand

Vraag offerte aan voor de beste prijs