VLT KEOPE Elements Design PAINT SKU: KEOPE Elements Design

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische betonlook tegels Keope, Elements Design PAINT

Merk: KEOPE, Italië, 

Serie:  Elements Design PAINT, pastelkleuren

Deze serie Elements Design van Keope wordt gekenmerkt door een mat oppervlak en een minimalistische uitstraling en is nu verrijkt met de PAINT collectie; 5 unieke pasteltinten in zachte, bleke kleurtonen die prachtig harmoniëren met kleuren uit de collectie Elements Design en Lux.

Bekijk het Pdf-bestand of de website van Keope met alle opties, meer technische informatie en (sfeer-)foto's over deze serie (zie link onderaan deze pagina) .

Geef bij 'Opmerking' aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.


Deze serie is leverbaar in onderstaande kleuren;

   KEOPE Elements Design Paint Powder

   KEOPE Elements Design Paint Peach

   KEOPE Elements Design Paint Avio

   KEOPE Elements Design Paint Sage

   KEOPE Elements Design Paint Cotto


Deze serie is leverbaar in onderstaande afmetingen; 

   60   x 120 x 0,9 cm Natural R9

   9,7  x   60 x 0,9 cm Natural R9

  30,5 x 35,2 x 0,9 cm Mosaico Rombi, mix kleuren Avio - Sage en Cotto 


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. 

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond.

Website Keope, serie Elements Design Paint

PDF bestand Keope, serie Elements Design Paint

Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

Eigenschappen

Merk: Keope
Serie: Elements

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Keope, serie Elements Design (meer afmetingen leverbaar)

VLT KEOPE Elements Design White, 30 x 60 cm Natural
Keramische betonlook tegels Keope, Elements Design WHITE, Natural R930 x 60 x 0,9 cm gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië, Serie:  Elements Design  Deze serie Elements Design van Keope wordt gekenmerkt door een mat oppervlak en een minimalistische uitstraling. Deze serie is leverbaar in maar liefst 7 kleuren en bestaat uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Er zijn bijpassende mozaïeken leverbaar, o.a. een kubus en herringbone uitvoering. Ook zijn er Chevron tegels om een visgraat patroon te maken. Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Overige uitvoeringen (zoals terrastegels, mozaïeken, o.a. Rombi en Herringbone, Chevron)   ; prijzen op aanvraag.   De afmeting 120x278 cm leveren wij niet.    Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond.Website Keope, serie Elements Design Pdf bestandWebsite Keope, serie Elements DesignPdf bestandCeramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

€ 35,00 per m2

VLT KEOPE Elements Design Ivory, 30 x 60 cm Natural
Keramische betonlook tegels Keope, Elements Design, IVORY, Natural R9 30 x 60 x 0,9 cm gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië, Serie:  Elements Design  Deze serie Elements Design van Keope wordt gekenmerkt door een mat oppervlak en een minimalistische uitstraling. Deze serie is leverbaar in maar liefst 7 kleuren en bestaat uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Er zijn bijpassende mozaïeken leverbaar, o.a. een kubus en herringbone uitvoering. Ook zijn er Chevron tegels om een visgraat patroon te maken. Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Overige uitvoeringen (zoals terrastegels, mozaïeken, o.a. Rombi en Herringbone, Chevron)   ; prijzen op aanvraag.   De afmeting 120x278 cm leveren wij niet.    Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond. Website Keope, serie Elements DesignPdf bestandCeramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

€ 35,00 per m2

VLT KEOPE Elements Design Beige, 30 x 60 cm Natural
Keramische betonlook tegels Keope, Elements Design BEIGE, Natural R9 30 x 60 x 0,9 cm gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië, Serie:  Elements Design Deze serie Elements Design van Keope wordt gekenmerkt door een mat oppervlak en een minimalistische uitstraling. Deze serie is leverbaar in maar liefst 7 kleuren en bestaat uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Er zijn bijpassende mozaïeken leverbaar, o.a. een kubus en herringbone uitvoering. Ook zijn er Chevron tegels om een visgraat patroon te maken. Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Overige uitvoeringen (zoals terrastegels, mozaïeken, o.a. Rombi en Herringbone, Chevron)   ; prijzen op aanvraag.   De afmeting 120x278 cm leveren wij niet.    Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond. Website Keope, serie Elements DesignPdf bestandCeramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

€ 35,00 per m2

VLT KEOPE Elements Design Silver, 30 x 60 cm Natural
Keramische betonlook tegels Keope, Elements Design SILVER, Natural R9 30 x 60 x 0,9 cm gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië, Serie:  Elements Design Deze serie Elements Design van Keope wordt gekenmerkt door een mat oppervlak en een minimalistische uitstraling. Deze serie is leverbaar in maar liefst 7 kleuren en bestaat uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Er zijn bijpassende mozaïeken leverbaar, o.a. een kubus en herringbone uitvoering. Ook zijn er Chevron tegels om een visgraat patroon te maken. Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Overige uitvoeringen (zoals terrastegels, mozaïeken, o.a. Rombi en Herringbone, Chevron)   ; prijzen op aanvraag.   De afmeting 120x278 cm leveren wij niet.    Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond. Website Keope, serie Elements DesignPdf bestandCeramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

€ 35,00 per m2

VLT KEOPE Elements Design Taupe, 30 x 60 cm Natural
Keramische betonlook tegels Keope, Elements Design TAUPE, Natural R9 30 x 60 x 0,9 cm gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doosMerk: KEOPE, Italië, Serie:  Elements Design Deze serie Elements Design van Keope wordt gekenmerkt door een mat oppervlak en een minimalistische uitstraling. Deze serie is leverbaar in maar liefst 7 kleuren en bestaat uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Er zijn bijpassende mozaïeken leverbaar, o.a. een kubus en herringbone uitvoering. Ook zijn er Chevron tegels om een visgraat patroon te maken. Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Overige uitvoeringen (zoals terrastegels, mozaïeken, o.a. Rombi en Herringbone, Chevron)   ; prijzen op aanvraag.   De afmeting 120x278 cm leveren wij niet.    Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond. Website Keope, serie Elements DesignPdf bestand Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

€ 35,00 per m2

VLT KEOPE Elements Design Grey, 30 x 60 cm Natural
Keramische betonlook tegels Keope, Elements Design GREY, Natural R9 30 x 60 x 0,9 cm gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië, Serie:  Elements Design Deze serie Elements Design van Keope wordt gekenmerkt door een mat oppervlak en een minimalistische uitstraling. Deze serie is leverbaar in maar liefst 7 kleuren en bestaat uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Er zijn bijpassende mozaïeken leverbaar, o.a. een kubus en herringbone uitvoering. Ook zijn er Chevron tegels om een visgraat patroon te maken. Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Overige uitvoeringen (zoals terrastegels, mozaïeken, o.a. Rombi en Herringbone, Chevron)   ; prijzen op aanvraag.   De afmeting 120x278 cm leveren wij niet.    Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond. Website Keope, serie Elements DesignPdf bestand Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

€ 35,00 per m2

VLT KEOPE Elements Design Black, 30 x 60 cm Natural
Keramische betonlook tegels Keope, Elements Design BLACK, Natural R9 30 x 60 x 0,9 cm gerectificeerd, 1,26 m2 per doos, 7 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië, Serie:  Elements Design Deze serie Elements Design van Keope wordt gekenmerkt door een mat oppervlak en een minimalistische uitstraling. Deze serie is leverbaar in maar liefst 7 kleuren en bestaat uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Er zijn bijpassende mozaïeken leverbaar, o.a. een kubus en herringbone uitvoering. Ook zijn er Chevron tegels om een visgraat patroon te maken. Bekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Overige uitvoeringen (zoals terrastegels, mozaïeken, o.a. Rombi en Herringbone, Chevron)   ; prijzen op aanvraag.   De afmeting 120x278 cm leveren wij niet.    Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond. Website Keope, serie Elements DesignPdf bestand Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment.

€ 35,00 per m2