VLT KEOPE Ikon Grey Matt R9, 60x120 cm SKU: SW10573.9

€ 44,50 per m2

U ontvangt 1.44 m2 per doos á € 64,08

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Kleur
Maat
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische betonlook tegels Keope, Ikon GREY

60 x 120 x 0,9 cm gerectificeerd Matt R9, 1,44 m2 per doos, 2 stuks per doos


Merk: KEOPE, Italië 

Serie: Ikon, betonlook, gerectificeerd 

Deze serie Ikon met betoneffect is een icoon in het assortiment van Ceramiche Keope. Ikon is heel eigentijds, geïnspireerd op de uitstraling van beton. Deze serie heeft een breed scala aan maten en oppervlakteafwerkingen; zowel voor binnen als buiten!


Overige uitvoeringen en afmetingen, zoals o.a. mozaïek; prijs op aanvraag

Bekijk het Pdf-bestand met meer informatie en foto's over deze serie.

De afmeting 120x278 cm leveren wij niet.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond. 

PDF bestand

Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment. 

Eigenschappen

Kleur: Grey
Maat: 60x120 cm
Materiaal: Keramisch
Merk: Keope
Serie: Ikon
Producten: Vloertegel
Maatgroep: Rechthoek 31 x 61 cm en groter
Kleurgroep: Beton - Cementlook, Grijs - Antraciet - Zwart
Plinten er bij?: Ja

Zie hieronder de terrastegels van de serie Ikon van Keope

TRT KEOPE Ikon Silver, 60x60x2 cm K2 outdoor
Kleur: Silver | Maat: 60x60x2 cm
Keramische betonlook terrastegels Keope, Ikon SILVER K260 x 60 x 2 cm gerectificeerd Grip R11, 0,72 m2 per doos, 2 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië Serie: Ikon, betonlook, gerectificeerd  Deze serie Ikon met betoneffect is een icoon in het assortiment van Ceramiche Keope. Ikon is heel eigentijds, geïnspireerd op de uitstraling van beton. Deze serie heeft een breed scala aan maten en oppervlakteafwerkingen; zowel voor binnen als buiten!Overige uitvoeringen en afmetingen, zoals o.a. mozaïek; prijs op aanvraagBekijk het Pdf-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond in de 1 cm dikke uitvoering.  PDF bestand Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment. 

U ontvangt 0.72 m2 per doos á € 35,96

€ 49,94 per m2

TRT KEOPE Ikon Silver, 90x90x2 cm K2 outdoor
Kleur: Silver | Maat: 90x90x2 cm
Keramische betonlook terrastegels Keope, Ikon SILVER K290 x 90 x 2 cm gerectificeerd Grip R11, 0,81 m2 per doos, 1 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië Serie: Ikon, betonlook, gerectificeerd  Deze serie Ikon met betoneffect is een icoon in het assortiment van Ceramiche Keope. Ikon is heel eigentijds, geïnspireerd op de uitstraling van beton. Deze serie heeft een breed scala aan maten en oppervlakteafwerkingen; zowel voor binnen als buiten!Overige uitvoeringen en afmetingen, zoals o.a. mozaïek; prijs op aanvraagBekijk het Pdf-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond in de 1 cm dikke uitvoering.  PDF bestand Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment. 

U ontvangt 0.81 m2 per doos á € 55,89

€ 69,00 per m2

TRT KEOPE Ikon Beige, 60x60x2 cm K2 outdoor
Kleur: Beige | Maat: 60x60x2 cm
Keramische betonlook terrastegels Keope, Ikon BEIGE K260 x 60 x 2 cm gerectificeerd Grip R11, 0,72 m2 per doos, 2 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië Serie: Ikon, betonlook, gerectificeerd  Deze serie Ikon met betoneffect is een icoon in het assortiment van Ceramiche Keope. Ikon is heel eigentijds, geïnspireerd op de uitstraling van beton. Deze serie heeft een breed scala aan maten en oppervlakteafwerkingen; zowel voor binnen als buiten!Overige uitvoeringen en afmetingen, zoals o.a. mozaïek; prijs op aanvraagBekijk het Pdf-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond in de 1 cm dikke uitvoering.  PDF bestand Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment. 

U ontvangt 0.72 m2 per doos á € 35,96

€ 49,94 per m2

TRT KEOPE Ikon Beige, 90x90x2 cm K2 outdoor
Kleur: Beige | Maat: 90x90x2 cm
Keramische betonlook terrastegels Keope, Ikon BEIGE K290 x 90 x 2 cm gerectificeerd Grip R11, 0,81 m2 per doos, 1 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië Serie: Ikon, betonlook, gerectificeerd  Deze serie Ikon met betoneffect is een icoon in het assortiment van Ceramiche Keope. Ikon is heel eigentijds, geïnspireerd op de uitstraling van beton. Deze serie heeft een breed scala aan maten en oppervlakteafwerkingen; zowel voor binnen als buiten!Overige uitvoeringen en afmetingen, zoals o.a. mozaïek; prijs op aanvraagBekijk het Pdf-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond in de 1 cm dikke uitvoering.  PDF bestand Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment. 

U ontvangt 0.81 m2 per doos á € 55,89

€ 69,00 per m2

TRT KEOPE Ikon White, 60x60x2 cm K2 outdoor
Kleur: White | Maat: 60x60x2 cm
Keramische betonlook terrastegels Keope, Ikon WHITE K2 60 x 60 x 2 cm gerectificeerd Grip R11, 0,72 m2 per doos, 2 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië Serie: Ikon, betonlook, gerectificeerd  Deze serie Ikon met betoneffect is een icoon in het assortiment van Ceramiche Keope. Ikon is heel eigentijds, geïnspireerd op de uitstraling van beton. Deze serie heeft een breed scala aan maten en oppervlakteafwerkingen; zowel voor binnen als buiten!Overige uitvoeringen en afmetingen, zoals o.a. mozaïek; prijs op aanvraagBekijk het Pdf-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond in de 1 cm dikke uitvoering. PDF bestand Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment. 

U ontvangt 0.72 m2 per doos á € 35,96

€ 49,94 per m2

TRT KEOPE Ikon White, 90x90x2 cm K2 outdoor
Kleur: White | Maat: 90x90x2 cm
Keramische betonlook terrastegels Keope, Ikon WHITE K2 90 x 90 x 2 cm gerectificeerd Grip R11, 0,81 m2 per doos, 1 stuks per doos Merk: KEOPE, Italië Serie: Ikon, betonlook, gerectificeerd  Deze serie Ikon met betoneffect is een icoon in het assortiment van Ceramiche Keope. Ikon is heel eigentijds, geïnspireerd op de uitstraling van beton. Deze serie heeft een breed scala aan maten en oppervlakteafwerkingen; zowel voor binnen als buiten!Overige uitvoeringen en afmetingen, zoals o.a. mozaïek; prijs op aanvraagBekijk het Pdf-bestand met meer informatie en foto's over deze serie. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom getoond in de 1 cm dikke uitvoering.  PDF bestand Ceramiche Keope, een jong en dynamisch bedrijf dat tot de Concorde Group behoort, met een productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter keramiek, is tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in dit belangrijke segment. 

U ontvangt 0.81 m2 per doos á € 55,89

€ 69,00 per m2