WDT Aparaci Joliet GREEN PRISMA mat, 7,4x29,75 cm SKU: SW10703.14

€ 55,00 per m2

U ontvangt 0.92 m2 per doos á € 50,60

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Kleur
Maat
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Wandtegels Aparici Joliet GREEN PRISMA, matte, golvende uitvoering

7,4 x 29,75 x 0,85 cm, 0,92 m2/doos, 42 stuks/doos Prisma


Merk: Aparici

Serie: Joliet

Deze serie Joliet van het merk Aparici is een serie wandtegels. Er zijn 6 kleuren met een moderne, matte uitstraling en 3 kleuren met een glanzende glazuur. Daarnaast heeft de serie een vlakke uitvoering die héél licht golvend is én een Prisma uitvoering. De Prisma uitvoering heeft een echt golvend / reliëf oppervlak dat voor een dynamisch effect zorgt. Met deze wandtegels in een rechthoekig formaat kunt u een wand in b.v. uw keuken of badkamer een unieke uitstraling geven. Zo zijn deze tegels goed te combineren; u kunt de vlakke en prisma uitvoering combineren, verschillende kleuren combineren of een patroon maken (zie b.v. de foto's bij Grey Prisma).  

Bekijk het Pdf-bestand voor de mogelijke toepassingen van deze tegels. Kunt u de gewenste kleur, uitvoering en/of afm. niet aanvinken, dit dan zelf aangeven bij het aanvragen van de offerte.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.

Wij hebben van deze tegels een voorbeeld in onze showroom.         

Pdf bestand


Aparici heeft vele tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. 

Ceramica Aparici vertegenwoordigt de allerhoogste kwaliteit van productie en innovatief ontwerp. De kracht van dit familiebedrijf is de ontwikkeling van de techniek en nieuwe trends.

Maximiano Aparici is in de jaren 1940 begonnen in een kleine oven in het Spaanse Alcora met het maken van handgemaakte tegels van rode klei; zoals het al sinds de 16e eeuw gemaakt werd. In 1961 richtte hij, samen met zijn vrouw, de eerste Ceramicas Aparici fabriek op. Het was een kleine fabriek, maar hij kon hier nieuwe technieken uitproberen. Meer dan 50 jaar en drie generaties is Aparici uitgegroeid tot een bedrijf dat exploiteert naar meer dan 140 landen over de hele wereld en verschillende productielijnen heeft in de stad Alcora en omgeving.

Eigenschappen

Kleur: Green Prisma, mat
Maat: 7,4x29,75 cm
Materiaal: Handvorm, Keramisch
Merk: Aparici
Serie: Joliet
Producten: Wandtegels
Maatgroep: Rechthoek t/m 20 x 40 cm
Kleurgroep: Groen - Olive - Jade - Sage

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import