ACO ShowerDrain douchegoten SKU: SW10311

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

stuk

Beschrijving

ACO ShowerDrain douchegoten geven de onverwachte finishing touch aan de sanitaire ruimte, wellness en badkamer. ACO biedt volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy. Van een no-nonsense uitstraling tot een hotel-look. Er is altijd wel een ShowerDrain die past bij de gewenste stijl. De kwalitatief hoogwaardige ACO ShowerDrain geeft de finishing touch!

Een douchegoot lijkt iets onbeduidends klein, je spoelt er douchewater mee weg en het moet goed functioneren. Toch is er in de afgelopen jaren iets veranderd. Want de badkamer is een leefruimte geworden waar je mag genieten en ontspannen. De douchegoot is daarin een onmisbaar designproduct geworden. ACO, een gerenommeerd producent van ShowerDrain douchegoten, biedt volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy. Van een no-nonsense uitstraling tot een hotel-look.

Of het nu gaat om een nieuwe of te renoveren badkamer in huis, hotel of wellness de douchegoot is een designproduct. Daarom is de ShowerDrain verkrijgbaar in diverse roosterdesigns; van massief rvs tot een rooster met tegelinleg. Van een rooster met motief tot een gepoedercoate uitvoering in wit, zwart of goud. Door deze ruime keuze in doucheroosters is elke badkamer in te richten naar ieders persoonlijke stijl waarbij de ShowerDrain douchegoot de finishing touch geeft.


Bekijk alle mogelijkheden op de website van ACO 

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor onze laagste prijs.

Graag bij 'Opmerking' de gewenste uitvoering aangeven.


Eigenschappen

Merk: ACO
Producten: Sanitair

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import