Atlas Concorde, Marvel Gala; marmerlook tegels SKU: SW10909

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Merk: Atlas Concorde, Italië

Serie: Marvel Gala  

Deze serie Marvel Gala van Atlas Concorde werd in het leven geroepen ter gelegenheid van de 1-e verjaardag van het Marvel project; het vieren van de schoonheid van de natuur. De Marvel Gala is een feest; elegant, kostbaar en verfijnd. Een eerbetoon aan de natuur met zijn intense kleuren. Dankzij het verrassende realisme van deze prachtige kleuren, natuurlijke aders en diepe tinten wordt het marmer prachtig weergegeven, maar dan met de voordelen van keramiek. 

Het grote formaat, 120x278 cm, leveren wij niet.


Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen of deze serie op de website van Atlas Concorde te bekijken om alle mogelijkheden, opties en technische informatie te bekijken (zie onderaan deze pagina voor de links)!

Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. 


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Website Atlas Concorde, serie Marvel Gala

Pdf bestand

Wegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

Eigenschappen

Merk: Atlas Concorde
Serie: Marvel

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Hieronder zie u meer marmerlook series uit de collectie Marvel van Atlas Concorde

Atlas Concorde, Marvel Gems, Terrazzo-look
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel Gems, 60 x 60 cmDeze serie Marvel Gems van Atlas Concorde is geïnspireerd op het Venetiaanse Terrazzo. Een verzameling keramische tegels om het uiterlijk van de Venetiaanse terrazzo te combineren met de uitstekende kwaliteit van keramische tegels. Marvel Gems  is verkrijgbaar in een matte afwerking, glad en voelt zacht aan, voor ruimtes met een eigentijds karakter en een verfijnd interieur, die herinneren aan het gladde effect van traditionele terrazzovloeren. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen of deze serie op de website van Atlas Concorde te bekijken om alle mogelijkheden, opties en technische informatie te bekijken (zie onderaan deze pagina voor de links)! Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, (uitvoering), aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.    Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.Website Atlas Concorde, serie Marvel GemsPDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, Marvel Pro; marmer- en natuursteenlook
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel Pro Deze serie Marvel Pro van Atlas Concorde is geïnspireerd op de stenen uit de natuur, zoals marmer en travertin. Ze geven het originele materiaal getrouw weer. De kracht en uitstraling van natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. Marmer, een tijdloos materiaal, helemaal de trend van nu in uw interieur. In deze serie Marvel Pro zijn vloertegels, wandtegels, mozaïeken, wandstroken, hexagon e.d. leverbaar. De grotere formaten, 160x320, 120x278 en 120x240 cm, leveren wij niet.Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen of deze serie op de website van Atlas Concorde te bekijken om alle mogelijkheden, opties en technische informatie te bekijken (zie onderaan deze pagina voor de links)!Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. Website Atlas Concorde, serie Marvel ProPDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, Marvel Stone; marmer- en natuursteenlook voor binnen en buiten
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel StoneDeze serie Marvel Stone van Atlas Concorde is geïnspireerd op de stenen uit de natuur, zoals marmer. Ze geven het originele materiaal getrouw weer. De kracht en uitstraling van natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. Een tijdloze, verfijnde uitstraling, helemaal de trend van nu in uw interieur. In deze serie Marvel Stone zijn vloertegels, terrastegels, wandtegels, chevron, mozaïeken, wandstroken, hexagon e.d. leverbaar. De grotere formaten, 160x320, 120x278 en 120x240 cm, leveren wij niet. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen of deze serie op de website van Atlas Concorde te bekijken om alle mogelijkheden, opties en technische informatie te bekijken (zie onderaan deze pagina voor de links)!Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.   Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.PDF bestandWebsite Atlas Concorde, serie Marvel StoneWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

Vraag offerte aan voor de beste prijs