Emil, Millelegni NOCE SELVATICO, houtlook SKU: Emil, Millelegn NOCE Selvatico

€ 52,50 per m2

U ontvangt 1 m2 per doos á € 52,50

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Emil, Millelegni, Noce Selvatico nat., gerectificeerd

Emil Millelegni Noce Selvatico Naturale, 15 x 120 cm, voor 52,50 euro

Emil Millelegni Noce Selvatico Naturale, 20 x 120 cm, voor 52,50 euro

Emil Millelegni Noce Selvatico Naturale, 30 x 120 cm, voor 52,50 euro 


Merk: Emil, Italië

Serie: Millelegni

Deze keramische houtlook tegels van Emil ceramica, serie Millelegni zijn geïnspireerd door verschillende houtsoorten uit verschillende delen van de wereld: een eerbetoon aan de bossen van de wereld. De houtlook tegels Noce Selvatico is geïnspireerd door hout van de wilde walnootbomen uit Italië. De vloertegels hebben de uitstraling van hout, maar het onderhoudsgemak van keramiek. De kleur is zeer natuurgetrouw, met mooie groeven en nerven in het houtdecor. 

Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze houtlook serie te bekijken!    


Geef bij 'Opmerking' aan: afmeting (uitvoering) aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels niet in onze showroom getoond, enkel de kleur Scottisch Oak.     

Website Emil, serie Millelegni

U kunt via de website het pdf-bestand downloaden met (sfeer-)foto's en (technische) informatie.


Eigenschappen

Materiaal: Keramisch
Merk: Emil
Serie: Millelegni
Producten: Houtstructuur , Vloertegel
Maatgroep: Planken
Kleurgroep: Houtlook

Deze serie is ook leverbaar in onderstaande kleuren

VLT en TRT Emil, Millelegni, SCOTTISCH OAK, houtlook
Emil, Millelegni, Scottisch Oak nat., gerectificeerd Emil Millelegni Scottisch Oak Naturale, 15 x 120 cm, voor 52,50 euro Emil Millelegni Scottisch Oak Naturale, 20 x 120 cm, voor 52,50 euro Emil Millelegni Scottisch Oak Naturale, 30 x 120 cm, voor 52,50  euro Emil Millelegni Scottisch Oak Naturale, 40  x 120 x 2 cm, terrastegels, voor 74,50  euro   Klik hier voor een voorbeeld in ons fotoboek (slaapkamer).   Merk: Emil, ItaliëSerie: MillelegniDeze keramische houtlook tegels van Emil ceramica, serie Millelegni zijn geïnspireerd door verschillende houtsoorten uit verschillende delen van de wereld: een eerbetoon aan de bossen van de wereld. Zo is bijvoorbeeld Scottish Oak geïnspireerd door Schotland: van oude eikenhouten vaten gebruikt om de beste Schotse whisky's ouder te laten worden, de kleuren en tinten van het hout door het lange staan. De vloertegels hebben de uitstraling van hout, maar het onderhoudsgemak van keramiek. De kleur is zeer natuurgetrouw, met mooie groeven en nerven in het houtdecor. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze houtlook serie te bekijken! Geef bij 'Opmerking' aan: afmeting (uitvoering) aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.   Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben de vloertegels in onze showroom getoond. Website Emil, serie Millelegni U kunt via de website het pdf-bestand downloaden met (sfeer-)foto's en (technische) informatie.  

U ontvangt 1 m2 per doos á € 52,50

€ 52,50 per m2

Emil, Millelegni, WHITE TOULIPIER, houtlook
Emil, Millelegni, White Toulipier nat., gerectificeerdEmil Millelegni White Toulipier Naturale, 15 x 120 cm, voor 52,50 euro Emil Millelegni White Toulipier Naturale, 20 x 120 cm, voor 52,50 euro Emil Millelegni White Toulipier Naturale, 30 x 120 cm, voor 52,50 euro   Merk: Emil, ItaliëSerie: Millelegni Deze keramische houtlook tegels van Emil ceramica, serie Millelegni zijn geïnspireerd door verschillende houtsoorten uit verschillende delen van de wereld: een eerbetoon aan de bossen van de wereld. De houtlook tegels White Toulipier zijn geïnspireerd door hout van de Toulipier met zijn tulpachtige bloemen uit Canada. De vloertegels hebben de uitstraling van hout, maar het onderhoudsgemak van keramiek. De kleur is zeer natuurgetrouw, met mooie groeven en nerven in het houtdecor.  Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze houtlook serie te bekijken!Geef bij 'Opmerking' aan: afmeting (uitvoering) aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels niet in onze showroom getoond, enkel de kleur Scottisch Oak.    Website Emil, serie Millelegni    U kunt via de website het pdf-bestand downloaden met (sfeer-)foto's en (technische) informatie. 

U ontvangt 1 m2 per doos á € 52,50

€ 52,50 per m2

Emil, Millelegni, GREY ASH, houtlook
Emil, Millelegni, Grey Ash nat., gerectificeerdEmil Millelegni Grey Ash Naturale, 15 x 120 cm, voor 52,50   euroEmil Millelegni Grey Ash Naturale, 20 x 120 cm, voor 52,50 euroEmil Millelegni Grey Ash Naturale, 30 x 120 cm, voor 52,50 euro   Merk: Emil, ItaliëSerie: MillelegniDeze keramische houtlook tegels van Emil ceramica, serie Millelegni zijn geïnspireerd door verschillende houtsoorten uit verschillende delen van de wereld: een eerbetoon aan de bossen van de wereld. De houtlook tegels Grey Ash geïnspireerd door hout van bomen die wel 40 meter hoog kunnen worden uit Japan. De vloertegels hebben de uitstraling van hout, maar het onderhoudsgemak van keramiek. De kleur is zeer natuurgetrouw, met mooie groeven en nerven in het houtdecor. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze houtlook serie te bekijken!  Geef bij 'Opmerking' aan: afmeting (uitvoering) aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels niet in onze showroom getoond, enkel de kleur Scottisch Oak.    Website Emil, serie Millelegni U kunt via de website het pdf-bestand downloaden met (sfeer-)foto's en (technische) informatie.  

U ontvangt 1 m2 per doos á € 52,50

€ 52,50 per m2

Emil, Millelegni, LARCH, houtlook
Emil, Millelegni, Larch nat., gerectificeerd Emil Millelegni Larch Naturale, 15 x 120 cm voor 52,50 euro/m2 Emil Millelegni Larch Naturale, 20 x 120 cm voor 52,50 euro/m2 Emil Millelegni Larch Naturale, 30 x 120 cm voor 52,50 euro/m2   Merk: Emil, ItaliëSerie: MillelegniDeze keramische houtlook tegels van Emil ceramica, serie Millelegni zijn geïnspireerd door verschillende houtsoorten uit verschillende delen van de wereld: een eerbetoon aan de bossen van de wereld.  De houtlook tegels Larix Decape geïnspireerd door hout uit Frankrijk. De vloertegels hebben de uitstraling van hout, maar het onderhoudsgemak van keramiek. De kleur is zeer natuurgetrouw, met mooie groeven en nerven in het houtdecor. De Emil Ceramica Millelegni tegelserie geeft uw interieur een warme uitstraling. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze houtlook serie te bekijken! Geef bij 'Opmerking' aan: afmeting (uitvoering) aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels niet in onze showroom getoond, enkel de kleur Scottisch Oak.    Website Emil, serie MillelegniU kunt via de website het pdf-bestand downloaden met (sfeer-)foto's en (technische) informatie.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 52,50

€ 52,50 per m2

VLT Emil, Millelegni, ABETE OSSIDATO, houtlook
Emil, Millelegni, Abete Ossidato nat., gerectificeerd Emil Millelegni Abete Ossidato Naturale, 15 x 120 cm voor 52,50 euro/m2 Emil Millelegni Abete Ossidato Naturale, 20 x 120 cm voor 52,50 euro/m2 Emil Millelegni Abete Ossidato Naturale, 30 x 120 cm voor 52,50 euro/m2   Merk: Emil, ItaliëSerie: MillelegniDeze keramische houtlook tegels van Emil ceramica, serie Millelegni zijn geïnspireerd door verschillende houtsoorten uit verschillende delen van de wereld: een eerbetoon aan de bossen van de wereld. De houtlook tegels Abete Ossidato geïnspireerd door hout van naaldbomen uit Zwitserland. De vloertegels hebben de uitstraling van hout, maar het onderhoudsgemak van keramiek. De kleur is zeer natuurgetrouw, met mooie groeven en nerven in het houtdecor. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze houtlook serie te bekijken! Geef bij 'Opmerking' aan: afmeting (uitvoering) aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels niet in onze showroom getoond, enkel de kleur Scottisch Oak.    Website Emil, serie MillelegniU kunt via de website het pdf-bestand downloaden met (sfeer-)foto's en (technische) informatie.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 52,50

€ 52,50 per m2