Emil, On Square; cementlook SKU: SW10250

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Merk: Emil

Serie: On Square, een natuurlijke cementlook.

On Square van Emil Ceramica is de serie die de perfectie uitstraalt van beton in een keramische tegel; menselijke handen die beton vormen en wegslijten, verplaatsen, egaliseren, verspreiden en mengen. On Square van Emilceramica reproduceert de zoutbloei op het oppervlak, de sporen van zand in de mortel en de slijtage veroorzaakt door het verstrijken van de voeten en de tijd. Er is palet van stoffige, natuurlijke kleuren die helemaal passen bij de hedendaagse smaak. Het formaat On Square 80x80 wordt een element van decor en design en verrast ons met zijn elegantie. Ook verkrijgbaar in maat 20 mm.

Bekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie. Mocht u een artikel niet kunnen aanvinken, dan dit zelf invullen bij uw offerte aanvraag.


U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze serie!

Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.


Website Emil, serie On Square  U kunt via de website het pdf-bestand downloaden met (sfeer-)foto's en (technische) informatie.

Emil heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

Emilgroup is een industriële groep die zich in meer dan 50 jaar geschiedenis heeft gevestigd als een toonaangevend bedrijf in de Italiaanse keramische industrie. De strategie van voortdurende technologische innovatie en commerciële openheid heeft in de loop van de tijd bijgedragen aan het consolideren van zijn leiderschap.


Eigenschappen

Merk: Emil
Serie: On Square