Levelling Systeem voor vlak tegelwerk SKU: SW10228

€ 55,00 per set

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

set

Beschrijving

Nivelleersysteem / Leveling Systeem voor vlak tegelwerk

Een tegel leveling systeem helpt je om tegels nauwkeurig vlak te leggen. Het tegelwerk mooi strak tegen elkaar aan krijgen is geen moeilijke klus met het juiste tegelgereedschap. Door gebruik te maken van deze clips en keggen blijven alle voegen ook nog eens gelijk. De goed doordachte clips zullen niet vroegtijdig afbreken bij het tegelzetten en de keggen zijn onverwoestbaar. Na het uitharden van de tegellijm verwijdert u de clips eenvoudig en blijven er, bij juist gebruik, geen plastic resten achter in de tegelvoegen. 


Inhoud starter set

250 stuks Tegel Leveling Clips
Dit zijn de clips die onder de tegels aan de zijkant worden geplaatst. Een andere tegel wordt vervolgens hier tegenaan gelegd. Daardoor steekt de bovenkant van de clip boven de tegels uit zodat de keg geplaatst kan worden.

250 stuks Tegel Leveling Keggen / wiggen
Dit zijn de hulpstukken die tussen de levelings clips worden geplaats waardoor de tegels gelijkmatig omhoog getrokken worden.

1 stuks Tegel Leveling Tang – Metaal
Dit is een tang speciaal ontworpen om de keggen in de clips strakker aan te trekken. Hoe strakker de keg in de clips, hoe hoger de tegel wordt opgetrokken. 

De clips van 1,5 mm (= voegbreedte) in deze Starter Set zijn geschikt voor vloertegels en wandtegels met een dikte van 3 tot 13 mm. 

Eigenschappen

Producten: Levelling systeem

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Heeft u meer clips nodig om de klus te klaren? Dan kunt u ze ook los kopen per 250 stuks.

250 clips - aanvulling op de Levelling Systeem-set
Heeft u meer clips nodig om de klus te klaren? Wij bieden deze ook aan per 250 stuks.Deze clips zijn ideaal als aanvulling op de set (= tang - 250 clips - 250 wiggen).Nivelleersysteem / Levelling Systeem voor vlak tegelwerkEen tegel levelling systeem helpt je om tegels nauwkeurig vlak te leggen. Het tegelwerk mooi strak tegen elkaar aan krijgen is geen moeilijke klus met het juiste tegelgereedschap. Door gebruik te maken van deze clips en keggen blijven alle voegen ook nog eens gelijk. De goed doordachte clips zullen niet vroegtijdig afbreken bij het tegelzetten en de keggen zijn onverwoestbaar. Na het uitharden van de tegellijm verwijdert u de clips eenvoudig en blijven er, bij juist gebruik, geen plastic resten achter in de tegelvoegen. 

€ 19,50 per set