Filter

VLT Gardenia, D.Sign, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, D.SignMerk: GardeniaSerie: D.SignGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Native, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, NativeMerk: GardeniaSerie: NativeGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmeting:80 x 180 cm80 x 80 cm40 x 80 cm60 x 120 cm60 x 60 cmLeverbaar in de kleuren:SandMudSilverConcreteSand DecoratoMud DecoratoSilver DecoratoConcrete DecoratoBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Just Code, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, Just CodeMerk: GardeniaSerie: Just CodeGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmetingen:26,5 x 180 cm20 x 120 cm30 x 120 cmLeverbaar in de kleuren:MieleSandBeigeGreigeWhiteGrigioDarkBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Origini, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, OriginiMerk: GardeniaSerie: OriginiGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmeting:100 x 100 cm80 x 80 cm40 x 80 cm60 x 120 cm60 x 60 cm30 x 60 cmLeverbaar in de kleuren:Age StoneGris RoyalCrux GreyCrux WhiteBolgheriBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Just Life, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, Just LifeMerk: GardeniaSerie: Just LifeGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmeting:16 x 100 cmLeverbaar in de kleuren:Beige ChiaroBeige ScuroBeige BiondoMuschioNoce RossoNoce ScuroSbiancatoGrigioBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Walk, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, WalkMerk: GardeniaSerie: WalkGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmetingen:80 x 80 cm40 x 80 cm60 x 120 cmLeverbaar in de kleuren:BiancoGrigio ChiaroGrigio MedioBeigeBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Esedra 2.0, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, Esedra 2.0Merk: GardeniaSerie: Esedra 2.0Geef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmetingen:80 x 80 cm40 x 80 cm20 x 80 cmLeverbaar in de kleuren:BiancoGrigioCremaNoceBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Just Nature, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, Just NatureMerk: GardeniaSerie: Just NatureGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmeting:20 x 120 cm30 x 120 cmLeverbaar in de kleuren:Noce ScuroBeige ScuroBeige MedioBeige ChiaroSbiancatoGrigioBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Unique, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, UniqueMerk: GardeniaSerie: UniqueGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmetingen:80 x 180 cm80 x 80 cm40 x 80 cmLeverbaar in de kleuren:StatuarioCalacattaPearlCreamBrown OnixInfinity BlackBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Oxide, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, OxideMerk: GardeniaSerie: OxideGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Just Color, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, Just ColorMerk: GardeniaSerie: Just ColorGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmeting:20 x 120 cmLeverbaar in de kleuren:WhiteGreyBlackBlueAlmondHoneyBrownBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Just Mix, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, Just MixMerk: GardeniaSerie: Just MixGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmeting:26,5 x 180 cm20 x 120 cm30 x 120 cmLeverbaar in de kleuren:Bianco GrigioMieleBrownBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Amboise, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, AmboiseMerk: GardeniaSerie: AmboiseGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmetingen:100 x 100 cm80 x 80 cm40 x 80 cm60 x 120 cm20 x 120 cm60 x 60 cmLeverbaar in de kleuren:CalceCementoPolvereFangoBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Burlington Stone, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, Burlington StoneMerk: GardeniaSerie: Burlington StoneGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmetingen:100 x 100 cm80 x 80 cm40 x 80 cm60 x 120 cm60 x 60 cmLeverbaar in de kleuren:PearlCreamRockGraphiteBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Make, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, MakeMerk: GardeniaSerie: MakeGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmeting:100 x 100 cm50 x 100 cm80 x 80 cm40 x 80 cm60 x 120 cm60 x 60 cm30 x 60 cmLeverbaar in de kleuren:Nero CortenAntracite CortenGrigio CortenBiancoAshCordaBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Just Venice, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, Just VeniceMerk: GardeniaSerie: Just VeniceGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmeting:16 x 100 cm26,5 x 180 cmLeverbaar in de kleuren:Beige ScuroBeige ChiaroRovere ChiaroRovere ScuroGrigio ChiaroGrigio ScuroBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Concept Stone, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, Concept StoneMerk: GardeniaSerie: Concept StoneGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmetingen:80 x 80 cm40 x 80 cmLeverbaar in de kleuren:BiancoGrigioAntraciteNeroBeige ChiaroSabbiaBruno MedioBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag

VLT Gardenia, Mood, div. kleuren en afmetingen
Keramische vloertegels van het Italiaanse merk Gardenia, MoodMerk: GardeniaSerie: MoodGeef bij 'Opmerking' aan: de kleur en afmeting en wij zullen u een passende offerte sturen.Leverbaar in de afmeting:80 x 80 cm40 x 80 cmLeverbaar in de kleuren:SaltCanvasAshClayTanRustBekijk het Pdf-bestand voor de foto's en technische informatie.Pdf-bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

Prijs op aanvraag