Filter

Unicom Starker, Le Malte, betonlook
Merk: Unicom StarkerSerie: Le MalteDe Le Malte-collectie van Unicom Starker biedt betonlook tegels met een licht geborsteld oppervlak en onregelmatige textuur. De zachte en eigentijdse kleuren zijn beschikbaar in diverse gerectificeerde formaten en bijpassende driedimensionale decors en mozaïek tegels.Unicom Starker staat al jaren synoniem voor keramiek van hoge kwaliteit. Zij streven voortdurend naar meer geavanceerde technologie en innovatieve producten met een uitstekend ontwerp. De constante aandacht voor de nieuwste trends in interieurdesign en de uitstekende technische prestaties maken deze producten geschikt voor alle soorten architectuur, zowel voor woningen als voor commerciële gebouwen, zowel voor binnen als buiten. Daardoor is Unicom Starker een trendsetter op de keramische tegelmarkt.  Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, (uitvoering), aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Leverbaar in de kleuren: AntraciteCalceCenereTortoraVerkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen:80x8060x6060x12030x60Ook bijpassende mozaïeken en 3D tegels leverbaar.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandUnicom Starker heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Unicom Starker, Kauri, houtlook tegels
Merk: Unicom StarkerSerie: KauriDeze serie Kauri van Unicomstarker bestaat uit keramisch houtlook tegels met een robuuste, geleefde uitstraling. Het formaat leent zich uitstekend voor het plaatsen in bijvoorbeeld een visgraat patroon. Ook geschikt om de verschillende kleuren met elkaar te combineren. Zie het pdf-bestand voor de vele mogelijkheden.Unicom Starker staat al jaren synoniem voor keramiek van hoge kwaliteit. Zij streven voortdurend naar meer geavanceerde technologie en innovatieve producten met een uitstekend ontwerp. De constante aandacht voor de nieuwste trends in interieurdesign en de uitstekende technische prestaties maken deze producten geschikt voor alle soorten architectuur, zowel voor woningen als voor commerciële gebouwen, zowel voor binnen als buiten. Daardoor is Unicom Starker een trendsetter op de keramische tegelmarkt.  Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, (uitvoering), aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Leverbaar in de kleuren: NaturalBrightGoldenMulledEssentialVerkrijgbaar in de afmetingen:13,8x83Ook bijpassende murales leverbaar.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en mogelijke uitvoeringen.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.Pdf bestandUnicom Starker heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Unicom Starker, Loire, natuursteenlook
Merk: Unicom StarkerSerie: LoireLoire is een serie van Unicorm Starker geïnspireerd op de traditionele kalksteen van Bourgondië. Oppervlakken met uitgebalanceerde tinten en natuurlijke aders, die het huis persoonlijkheid geven, dankzij de verscheidenheid aan gerectificeerde formaten, groot en klein, met bijpassende mozaïeken en wandstroken.Unicom Starker staat al jaren synoniem voor keramiek van hoge kwaliteit. Zij streven voortdurend naar meer geavanceerde technologie en innovatieve producten met een uitstekend ontwerp. De constante aandacht voor de nieuwste trends in interieurdesign en de uitstekende technische prestaties maken deze producten geschikt voor alle soorten architectuur, zowel voor woningen als voor commerciële gebouwen, zowel voor binnen als buiten. Daardoor is Unicom Starker een trendsetter op de keramische tegelmarkt.  Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, (uitvoering), aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Leverbaar in de kleuren: BeigeBlancOcreGrisVerkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen:60x6060x9030x6060x120Ook bijpassende mozaïeken en murales leverbaar.Ook leverbaar als terrastegels; 60 x 90 x 2 cmBekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en mogelijke uitvoeringen.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. Pdf bestandUnicom Starker heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Isla Tiles, overzicht series; Scherpe prijzen bij Tegeldeal!
Isla Tiles heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze series! Wij hebben deze series echter niet in onze showroom.   Isla Tiles werd in 1973 opgericht en in 2012 onderdeel geworden van de Romani Group. Isla Tiles staat bekend om zijn creatieve en eigentijdse stijl. Ze bieden een breed scala aan producten voor uw woning. De wand- en vloertegels worden uitsluitend geproduceerd in Italië. De collectie is daarmee van hoge kwaliteit.   U kunt hier klikken voor alle serie van Isla Tile op onze website. U kunt hier klikken om de website van Isla Tiles te bekijken.     Vraag gerust bij ons een offerte aan voor onze laagste prijs; vermeld daarbij de gewenste kleur, afmeting en het aantal m2.

Prijs op aanvraag

Unicom Starker, Polestar, natuursteenlook
Merk: Unicom StarkerSerie: PolestarDeze serie Polestar van Unicomstarker is geïnspireerd op de schoonheid van de Spaanse kalksteen Moon Grey, gewonnen in San Vicente. De schoonheid van de kalksteen van de zeebodem, gesedimenteerd, gelaagd en in steen gefixeerd door het werk van het water en de tijd. Het oppervlak heeft een rijke structuur aan kleine fossielen. Dankzij de verscheidenheid aan gerectificeerde formaten en decoraties (traditioneel mozaïek, modulair mozaïek en stroken) is het ideaal voor iedere ruimte in uw woning.Unicom Starker staat al jaren synoniem voor keramiek van hoge kwaliteit. Zij streven voortdurend naar meer geavanceerde technologie en innovatieve producten met een uitstekend ontwerp. De constante aandacht voor de nieuwste trends in interieurdesign en de uitstekende technische prestaties maken deze producten geschikt voor alle soorten architectuur, zowel voor woningen als voor commerciële gebouwen, zowel voor binnen als buiten. Daardoor is Unicom Starker een trendsetter op de keramische tegelmarkt.  Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, (uitvoering), aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Leverbaar in de kleuren: SnowCloudMoonSpaceThunderVerkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen:120x12080x8060x6060x12030x60Ook bijpassende mozaïeken en wandstroken leverbaar.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en mogelijke uitvoeringen.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandUnicom Starker heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Flaviker, Italië, Overzicht alle Series
Sinds begin jaren '60 produceert Flaviker keramische tegels in Italië. Flaviker ontwerpt vloertegels en wandtegels met mooie designs in diverse stijlen. Milieuvriendelijk produceren is een van de grootste prioriteiten van Flaviker.  Flaviker tegels heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. Als u op de serie klikt komt u op de website van Flaviker bij de betreffende serie. U kunt daar de Flaviker Brochure (PDF-bestand) downloaden voor foto's, beschikbare afmetingen en (technische) informatie.   U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor alle huidige series van Flaviker! Dakota ; zie de prijzen op onze website / in showroom getoond. Backstage / Natuursteenlook met een vintage uitstralingBlue Savoy / Natuursteenlook met een dynamisch effect Cozy / Warmte van hout; rustiek en chiqueHangar / Geïnspireerd op industriële materialen / platen Hyper / Geïnspireerd op verouderde betonblokken in industriële bouwNavona / De uitstraling van klassiek travertinNordic Stone  / Geïnspireerd op Belgisch hardsteenNordic Wood / Keramisch hout vol detailsRebel /  Geoxideerde metalen, verouderde uitstraling, slijtage, sporen van roestRe_Tour / Geïnspireerd op Franse, rustieke natuursteenRiver / Geïnspireerd op oude terrazzo vloerenRockin / Geiïnspireerd op natuursteen uit het Lake District in EngelandStill no_W / Elegant en minimalistisch in steen effectSupreme / Marmer in een hedendaagse uitvoeringSupreme Evo / Geïnspireerd op diverse marmer soorten Supreme Treasure / De elegantie van wit marmerSupreme Wide / Exclusief marmer op grote formatenUrban Concrete / Betonlook W_all / wandtegels met tactiele en visuele waarnemingen / steen / gips / marmer / houtW_all Tones / Eigentijdse tinten, trendy vormenX20 / Terrastegels in 2 cm dik   Website FlavikerDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels niet in onze showroom getoond.  

Prijs op aanvraag

Unicom Starker, Cabana, houtlook tegels
Merk: Unicom StarkerSerie: CabaneDeze serie Cabana van het Italiaanse merk Unicomstarker bestaat uit houtlook tegels met een enigszins verweerde en geleefde uitstraling. ‎‎Unicom Starker staat al jaren synoniem voor keramiek van hoge kwaliteit. Zij streven voortdurend naar meer geavanceerde technologie en innovatieve producten met een uitstekend ontwerp. De constante aandacht voor de nieuwste trends in interieurdesign en de uitstekende technische prestaties maken deze producten geschikt voor alle soorten architectuur, zowel voor woningen als voor commerciële gebouwen, zowel voor binnen als buiten. Daardoor is Unicom Starker een trendsetter op de keramische tegelmarkt.  Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, (uitvoering), aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Leverbaar in de kleuren: TobaccoShellSandBarkStoneFogVerkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen:20x120Ook bijpassende mozaïeken leverbaar.Ook leverbaar als terrastegels; 40 x 120 x 2 cmBekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en mogelijke uitvoeringen.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandUnicom Starker heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Unicom Starker, overzicht series; Scherpe prijzen bij Tegeldeal!
Unicom Starker heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze series! Wij hebben deze series echter niet in onze showroom.   Unicom Starker staat al jaren synoniem voor keramiek van hoge kwaliteit. Zij streven voortdurend naar meer geavanceerde technologie en innovatieve producten met een uitstekend ontwerp. De constante aandacht voor de nieuwste trends in interieurdesign en de uitstekende technische prestaties maken deze producten geschikt voor alle soorten architectuur, zowel voor woningen als voor commerciële gebouwen, zowel voor binnen als buiten. Daardoor is Unicom Starker een trendsetter op de keramische tegelmarkt.    U kunt hier klikken om de collecties op de website van Unicom Starker te bekijken.     Vraag daarna gerust bij ons een offerte aan voor onze laagste prijs. Vermeld daarbij de gewenste serie, kleur, afmeting (uitvoering) en het aantal m2.Staat de serie niet op onze website? U kunt ook een offerte aanvragen via ons contactformulier.  

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Rondine, overzicht series
Ceramica Rondine is een Italiaanse producent die al sinds 1961 actief is op de tegelmarkt. Rondine heeft een uitgebreid assortiment vloertegels en wandtegels van klassiek tot modern, met een grote verscheidenheid aan kleuren, structuren en afmetingen. De keramische tegels zijn geïnspireerd op de eeuwenoude charme van steen, de natuurlijke warmte van hout en het karakter van terracotta.  Rondine heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. Klik op de serie om deze te bekijken op de website van Rondine. U kunt via deze website ook het PDF bestand te downloaden met daarin alle foto's, technische informatie en verkrijgbare afmetingen. U kunt bij ons een offerte aanvragen voor deze series! Wij hebben deze series echter niet in onze showroom.     Ardesie AspenAureliaBalticBlue Stone Bricola BristolCanova   en Canova Lastre (enkel 120x120 cm)ConcreteContractCottageCubicsDaringDecking Docks EmiliaEverGioia GreenwoodHard&Soft HimalayaIcon InfusionInwood  en Inwood 3D Le CaveLe LaccheLivingLoft  en Loft 3DLondon Ludo   en LudostoneLyon 3DManhattanMojaveMurales  en Murales LastreNew York NohoOxydPalissandro 3DPietre di Fiume ProvenceQuarzi en Quarzi 3D Recovery StoneSandstonesSetaSherwoodSohoSwingTabulaTerraeTerre d'OtrantoTiffanyTimeless  en Timeless 3DTinte UniteTribecaTuscanyValeriaValsertal StoneVintageVisualVolcano  en Volcano 3D  en Volcano LastreWall ArtWoodie Ceramica Rondine is een Italiaanse producent die al sinds 1961 actief is op de tegelmarkt. Rondine heeft een uitgebreid assortiment vloertegels en wandtegels van klassiek tot modern, met een grote verscheidenheid aan kleuren, structuren en afmetingen. De keramische tegels zijn geïnspireerd op de eeuwenoude charme van steen, de natuurlijke warmte van hout en het karakter van terracotta.    U kunt hier klikken de website van Rondine bekijken.      

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Unicom Starker, Icon, betonlook
Merk: Unicom StarkerSerie: Icon‎‎Deze serie Icon van Unicomstarker heeft de tijdloze en verfijnde textuur van beton met mooie details en actuele kleuren. Deze serie is zeer uitgebreid met vele formaten, hexagon tegels, patchwork tegels en terrastegels in 2 formaten.Unicom Starker staat al jaren synoniem voor keramiek van hoge kwaliteit. Zij streven voortdurend naar meer geavanceerde technologie en innovatieve producten met een uitstekend ontwerp. De constante aandacht voor de nieuwste trends in interieurdesign en de uitstekende technische prestaties maken deze producten geschikt voor alle soorten architectuur, zowel voor woningen als voor commerciële gebouwen, zowel voor binnen als buiten. Daardoor is Unicom Starker een trendsetter op de keramische tegelmarkt.  Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, (uitvoering), aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Leverbaar in de kleuren: Taupe backGun powderBone whiteJet blackDove greyVerkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen:120x12080x8060x6060x12030x6045x9015x90Ook bijpassende mozaïeken, hexagon en patroontegels tegels leverbaar.Ook bijpassende terrastegels leverbaar; 45 x 90 x 2 cm en 80 x 80 x 2 cmBekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en mogelijke uitvoeringen.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandUnicom Starker heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs