Revoir Paris, La Madeleine Romee, 20x20 cm SKU: Revoir Paris, Romee

Laagste prijs van NL

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd Op aanvraag

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Patroontegels Revoir Paris, La Madeleine Romee

20 x 20 x 0,8 cm, 1 m2 per doos, 25 stuks per doos


Merk: Revoir Paris, België

Serie: La Madeleine patroontegels voor vloer en wand

Revoir Paris, de collectie keramische patroontegels La Madeleine. Geïnspireerd op klassieke patronen, maar met een moderne vibe. Dankzij de allernieuwste technieken in keramische tegelproductie voelen deze tegels zeer authentiek aan, zijn ze onderhoudsvrij en hebben ze een zeer hoge slijtwaarden, waardoor ze overal toegepast kunnen worden. De sfeer van vroeger en het gemak voor vandaag. Met een creatieve blik op een waardevolle traditie houdt Revoir Paris de patroontegel in ere.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag.

Wij hebben deze collectie La Madeleine in onze showroom om te bekijken.


Eigenschappen

Kleur: Romee
Maat: 20x20 cm
Materiaal: Keramisch
Merk: Revoir Paris
Serie: La Madeleine
Producten: Patroontegels, Vloertegel
Maatgroep: Vierkant t/m 20 x 20 cm
Kleurgroep: Patronen / Mix van tinten

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Deze tegels zijn mooi te combineren met de wandtegels van de serie Atelier, ook van Revoir Paris

WDT Revoir Paris, Atelier Vert Emeraude, 6,2x25 cm mat
Wandtegels Revoir Paris, Atelier Vert EmeraudeLangwerpige, matte wandtegels in donkergroene tinten.6,2 x 25 x 1 cm, 0,31 m2 per doos, 20 stuks per doos Graag het aantal m2 doorgeven; wij passen dit op uw offerte aan naar het aantal benodigde doosjes. Merk: Revoir Paris, BelgiëSerie: Atelier, vloer- en wandtegelsPrachtige collectie wandtegels en vloertegels van het Belgische merk Revoir Paris. Gebaseerd op de prachtige handgemaakte Marokkaanse Zelliges, geven ze ieder interieur een warme look. Het oppervlak is niet helemaal glad, waardoor een levendig beeld ontstaat. De verschillende kleurschakeringen versterken dit nog meer. Toepasbaar in alle ruimtes.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag.Wij hebben deze tegels in onze showroom.

Laagste prijs van NL