Sunshower SKU: SW10319

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd Op aanvraag

stuk

Beschrijving

Sunshower: ervaar het hele jaar door een zonnig gevoel

Maak de positieve effecten van zonlicht onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel. Het energieke gevoel van de zon op je huid; dat is wat Sunshower® jou het hele jaar biedt. Zonlicht voedt je lichaam en zorgt ervoor dat jij je fitter, vitaler én energieker voelt. Dankzij de uitgebalanceerde combinatie van verwarmend infrarood licht en laag gedoseerd UV-licht.
Zo biedt het infrarode licht van de product van Sunshower® een weldadig gevoel en warme ontspanning. En zorgt het laag gedoseerde UV-licht voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Mensen bewust maken van de positieve effecten van zonlicht; dat is wat ze bij Sunshower® dagelijks doen. Zodat jij elke dag met nieuwe energie kunt beginnen.


Licht geeft energie. Licht speelt een centrale rol bij je gezondheid en vitaliteit. Dat merk je vast wel: in de zomer kun je meer aan en ben je vrolijker. In de winter kun je vaker last hebben van een dip of een winterdepressie. Licht geeft energie en kan je klachten verlichten. 
-Verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht van Sunshower® geven je net als zonlicht een fitter gevoel. 
-Je dagelijkse doucheritueel aangevuld met laag gedoseerd UV-licht ondersteunt je mentale conditie.  Het verzacht of voorkomt een (winter)dip. 
-Laag gedoseerd UV-licht van Sunshower® een positief effect op je welzijn, energieniveau en slaapritme.


De stralen van infrarood verwarmen je spierenInfrarood wordt niet voor niets ingezet in (top)sport. De stralen van infrarood verwarmen je spieren waardoor je bloedcirculatie verbetert. Dit stimuleert de zuurstofaanvoer en afvalstoffenafvoer. De warmte van infrarood vermindert daarnaast spierspanning en spierpijn én maakt je lichaam flexibeler.
-Verbeter je bloedcirculatie door de warmte van infrarood. Zo stimuleert je de aanvoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen.
-Door het infrarood verwarmt je lichaam. Dat zorgt voor vermindering van spierspanning en spierpijn en verhoogt je mobiliteit.
-Doordat je lichaam infrarood opneemt, ontspannen je spieren en gewrichten. Dat straalt uit op jouw totale welbevinden; je voelt je fitter en vitaler.


Vitamine D ondersteunt je gezondheidDankzij het UV-licht van de zon en Sunshower maakt je huid vitamine D aan. Deze vitamine helpt je lichaam te beschermen. Een dagelijkse dosis UV-licht versterkt je immuunsysteem. Ook je botten en tanden worden sterker dankzij vitamine D.
-Als jouw vitamine D-niveau op peil is, werkt je immuunsysteem slimmer. Je beschermt jezelf dan beter tegen virussen en ontstekingen.
-Verdubbel in de winter je vitamine D-niveau. Gun jezelf in donkere maanden minimaal 30 minuten per week UV-licht.
-Eén sessie met Sunshower is gelijk aan tien minuten Nederlandse zomerzon. Dit heeft een positief effect op je algehele welzijn.


Er zijn 5 verschillende uitvoeringen, steeds in 3 kleuren leverbaar; Black, Organic Grey en White

De Luxe - Infrarood en UV-licht; Verbeter je mobiliteit én verdubbel je vitamine D niveau met een optimaal passend model voor de nieuwe badkamer. Dit product verlicht het gehele lichaam met verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht.

Pure XL - Infrarood; Verbeter je mobiliteit met een optimaal passend model voor de nieuwe badkamer. Dit product verlicht het lichaam van hals tot kuiten met verwarmend infrarood.

Combi - Infrarood en UV-licht; Verbeter je mobiliteit én verdubbel je vitamine D niveau met een ideaal model voor de bestaande badkamer. Dit product verlicht het lichaam van hals tot kuiten met verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht.

Solo - Infrarood; Verbeter je mobiliteit met een ideaal model voor de bestaande badkamer. Dit product verlicht het lichaam van hals tot kuiten met verwarmend infrarood.

Pure - Infrarood; Verbeter je mobiliteit met een optimaal passend model voor de nieuwe badkamer. Dit product verlicht het lichaam van schouders tot rug met verwarmend infrarood.


U kunt bij ons een offerte aanvragen voor onze laagste prijs.

Wij hebben een Sunshower in onze showroom.

Graag bij 'Opmerking' de gewenste uitvoering aangeven.

Website Sunshower

Heeft u vragen m.b.t. sanitair bel of mail ons gerust. 

Eigenschappen

Merk: Sunshower
Producten: Sanitair

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import