Uw eigen afbeelding of kunstwerk op uw wand!? SKU: SW10542

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Beschrijving

Een unieke eyecatcher op uw wand? 

Aan sommige gebeurtenissen gaat u niet zomaar voorbij. Simpelweg omdat ze zo waardevol zijn. Herinneringen zijn blijvend, maar krijgen nog eens extra waarde als u ze vastlegt op een tegel of een tegeltableau. 

Denk bijvoorbeeld aan een geboorte, een jubileum, een dierbare foto, uw favoriete kunstwerk, een persoonlijke tekst of een (kinder-)tekening op tegels. 

Heeft u een winkel, horecazaak of een ander bedrijf denk dan ook eens over een eyecatcher op uw wand, zoals uw logo of uw (ambachtelijk) product.


Uniek, duurzaam, slijtvast, hygiënisch en geschikt voor iedere ruimte.


Uw afbeelding wordt geprint op onze tegels met de allernieuwste technieken, die worden gecombineerd met ambacht en vakmanschap.

De gewenste afbeelding wordt geprint en ingebrand op temperaturen van 760-850 graden.

De afbeelding wordt geprint op onze witte handvorm wandtegels in de afmeting 13x13 cm. Zo kunt u evt. de ruimte rondom de afbeelding opvullen met deze wandtegels.

De afbeelding die aangeleverd wordt moet van hoge resolutie zijn en vrij van rechten. U kunt bv. een afbeelding van een kunstwerk aankopen via een museum.


Op de foto's ziet u een voorbeeld van een werk van de Hollandse schilder Jan Davidsz. de Heem op tegels in ons eigen kantoor. 

Zo'n prachtig meesterwerk op uw muur is ook mogelijk! 

Kom gerust een kijkje nemen in ons kantoor en informeer naar de mogelijkheden! 


Eigenschappen

Maat: 13x13 cm
Materiaal: Handvorm, Keramisch
Producten: Tegeltableaus, Wandtegels
Maatgroep: Vierkant t/m 20 x 20 cm

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import