VLT Aparici, Grunge Oxidum Lappato, 44,63 x 89,46 x 0,74 cm, G-3274 SKU: SW10005.6

€ 77,50 per m2

U ontvangt 1.996 m2 per doos á € 154,69

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Palletdeal mogelijk vanaf 54m2
Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Kleur
Maat
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Vloertegels Aparici, Grunge Oxidum, gerectificeerd

44,63 x 89,46 x 0,74 cm, 5 stuks/doos, 1,996 m2/doos

Lappato betekend dat het oppervlak van de tegel half glimmend is. De tegels is niet glanzend en niet mat. Het oppervlak van de tegel wordt min of meer gladgestreken om een bepaalde glans, een versleten of een antieke look te verkrijgen.


Klik hier voor een voorbeeld in ons fotoboek.


Merk: Aparici, Italië

Serie: Grunge

Deze serie Grunge is echt van deze tijd, maar met een flinke knipoog naar het Industrialisme. Een natuurlijke imitatie van verouderde industriële materialen; slijtage, krassen en donkere plekken. Zo creëert u een stoere, eigentijdse uitstraling.

Bekijk het PDF bestand met daarin een overzicht van deze serie vloertegels. Kunt u de gewenste kleur uitvoering en/of afm. van deze serie hier niet aanvinken, dan graag dit zelf aangeven bij het aanvragen van uw offerte.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze serie in onze showroom.PDF Bestand


Aparici heeft vele tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

Ceramica Aparici vertegenwoordigt de allerhoogste kwaliteit van productie en innovatief ontwerp. De kracht van dit familiebedrijf is de ontwikkeling van de techniek en nieuwe trends.
Maximiano Aparici is in de jaren 1940 begonnen in een kleine oven in het Spaanse Alcora met het maken van handgemaakte tegels van rode klei; zoals het al sinds de 16e eeuw gemaakt werd. In 1961 richtte hij, samen met zijn vrouw, de eerste Ceramicas Aparici fabriek op. Het was een kleine fabriek, maar hij kon hier nieuwe technieken uitproberen. Meer dan 50 jaar en drie generaties is Aparici uitgegroeid tot een bedrijf dat exploteert naar meer dan 140 landen over de hele wereld en verschillende productielijnen heeft in de stad Alcora en omgeving.


Eigenschappen

Kleur: Oxidum
Maat: 45x90 cm
Materiaal: Keramisch
Merk: Aparici
Serie: Grunge
Producten: Vloertegel
Maatgroep: Rechthoek 31 x 61 cm en groter
Kleurgroep: Beton - Cementlook, Grijs - Antraciet - Zwart , Bruin - Aarde - Cotto - Moka, Metallic - Goud - Brons - Metaal
Plinten er bij?: Ja

Bijpassende Aparici Grunge wandtegels

WDT Aparici, Grunge Grey, 44,63 x 119,3 x 0,74 cm
Kleur: Grey | Maat: 45x120 cm
Wandtegels Aparici, Grunge Grey, 45 x 120 cm 44,63 x 119,3 x 0,74 cm, 2,13 m2/doos, 4 stuks/doos Merk: ApariciSerie: GrungeDeze serie Grunge is echt van deze tijd, maar met een flinke knipoog naar het Industrialisme. Een natuurlijke imitatie van verouderde industriële materialen; slijtage, krassen en donkere plekken. Zo creëert u een stoere, eigentijdse uitstraling.Bekijk het PDF bestand met daarin een overzicht van deze serie wandtegels. U ziet hier veel meer opties dan hier getoond. Zo is er een prachtige decor tegel met een blauw patroon met rode accenten op een witte achtergrond en een hele stoere wandtegel geïnspireerd op industriële metalen platen aan elkaar gemonteerd. Kunt u de gewenste kleur uitvoering en/of afm. van deze serie hier niet aanvinken, dan graag dit zelf aangeven bij het aanvragen van uw offerte.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben deze serie niet in onze showroom, enkel de vloertegels van de serie Grunge. PDF Bestand Aparici heeft vele tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. Ceramica Aparici vertegenwoordigt de allerhoogste kwaliteit van productie en innovatief ontwerp. De kracht van dit familiebedrijf is de ontwikkeling van de techniek en nieuwe trends. Maximiano Aparici is in de jaren 1940 begonnen in een kleine oven in het Spaanse Alcora met het maken van handgemaakte tegels van rode klei; zoals het al sinds de 16e eeuw gemaakt werd. In 1961 richtte hij, samen met zijn vrouw, de eerste Ceramicas Aparici fabriek op. Het was een kleine fabriek, maar hij kon hier nieuwe technieken uitproberen. Meer dan 50 jaar en drie generaties is Aparici uitgegroeid tot een bedrijf dat exploteert naar meer dan 140 landen over de hele wereld en verschillende productielijnen heeft in de stad Alcora en omgeving.

U ontvangt 2.13 m2 per doos á € 148,99

€ 69,95 per m2

WDT Aparici, Grunge Blue, 44,63 x 119,3 x 0,74 cm
Kleur: Blue | Maat: 45x120 cm
Wandtegels Aparici, Grunge Blue 44,63 x 119,3 x 0,74 cm, 2,13 m2/doos, 4 stuks/doos Merk: ApariciSerie: GrungeDeze serie Grunge is echt van deze tijd, maar met een flinke knipoog naar het Industrialisme. Een natuurlijke imitatie van verouderde industriële materialen; slijtage, krassen en donkere plekken. Zo creëert u een stoere, eigentijdse uitstraling.Bekijk het PDF bestand met daarin een overzicht van deze serie wandtegels. U ziet hier veel meer opties dan hier getoond. Zo is er een prachtige decor tegel met een blauw patroon met rode accenten op een witte achtergrond en een hele stoere wandtegel geïnspireerd op industriële metalen platen aan elkaar gemonteerd. Kunt u de gewenste kleur uitvoering en/of afm. van deze serie hier niet aanvinken, dan graag dit zelf aangeven bij het aanvragen van uw offerte.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben deze serie niet in onze showroom, enkel de vloertegels van de serie Grunge. PDF Bestand Aparici heeft vele tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. Ceramica Aparici vertegenwoordigt de allerhoogste kwaliteit van productie en innovatief ontwerp. De kracht van dit familiebedrijf is de ontwikkeling van de techniek en nieuwe trends. Maximiano Aparici is in de jaren 1940 begonnen in een kleine oven in het Spaanse Alcora met het maken van handgemaakte tegels van rode klei; zoals het al sinds de 16e eeuw gemaakt werd. In 1961 richtte hij, samen met zijn vrouw, de eerste Ceramicas Aparici fabriek op. Het was een kleine fabriek, maar hij kon hier nieuwe technieken uitproberen. Meer dan 50 jaar en drie generaties is Aparici uitgegroeid tot een bedrijf dat exploteert naar meer dan 140 landen over de hele wereld en verschillende productielijnen heeft in de stad Alcora en omgeving.

U ontvangt 2.13 m2 per doos á € 148,99

€ 69,95 per m2

WDT Aparici, Grunge White, 44,63 x 119,3 x 0,74 cm
Kleur: White | Maat: 45x120 cm
Keramische wandtegels Aparici, Grunge White 44,63 x 119,3 x 0,74 cm,  2,13 m2/doos,  4 stuks/doos Merk: Aparici Serie: GrungeDeze serie Grunge is echt van deze tijd, maar met een flinke knipoog naar het Industrialisme. Een natuurlijke imitatie van verouderde industriële materialen; slijtage, krassen en donkere plekken. Zo creëert u een stoere, eigentijdse uitstraling. Bekijk het PDF bestand met daarin een overzicht van deze serie wandtegels.  U ziet hier veel meer opties dan hier getoond. Zo is er een prachtige decor tegel met een blauw patroon met rode accenten op een witte achtergrond en een hele stoere wandtegel geïnspireerd op industriële metalen platen aan elkaar gemonteerd. Kunt u de gewenste kleur uitvoering en/of afm. van deze serie hier niet aanvinken, dan graag dit zelf aangeven bij het aanvragen van uw offerte.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken. Wij hebben deze serie niet in onze showroom, enkel de vloertegels van de serie Grunge. PDF Bestand Aparici heeft vele tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. Ceramica Aparici vertegenwoordigt de allerhoogste kwaliteit van productie en innovatief ontwerp. De kracht van dit familiebedrijf is de ontwikkeling van de techniek en nieuwe trends. Maximiano Aparici is in de jaren 1940 begonnen in een kleine oven in het Spaanse Alcora met het maken van handgemaakte tegels van rode klei; zoals het al sinds de 16e eeuw gemaakt werd. In 1961 richtte hij, samen met zijn vrouw, de eerste Ceramicas Aparici fabriek op. Het was een kleine fabriek, maar hij kon hier nieuwe technieken uitproberen. Meer dan 50 jaar en drie generaties is Aparici uitgegroeid tot een bedrijf dat exploteert naar meer dan 140 landen over de hele wereld en verschillende productielijnen heeft in de stad Alcora en omgeving.

U ontvangt 2.13 m2 per doos á € 148,99

€ 69,95 per m2