Emil, Chateau, BLANC Nat. 30x60 cm, EFLX SKU: SW10291.6

€ 46,50 per m2

U ontvangt 1.08 m2 per doos á € 50,22

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Kleur
Maat
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische vloertegels Emil, Chateau, Blanc, Naturale, EFLX

30 x 60 x 0,95 cm, 1,08 m2 per doos, 6 stuk per doos

Deze afmeting is er ook in een lappato (=licht glanzende) uitvoering. Indien u deze uitvoering wenst, dit graag bij 'Opmerking' aangeven


Merk: Emil, Italië

Serie: Chateau

Emil Ceramica biedt deze elegante en tijdloze collectie Chateau. Deze serie Chateau is geïnspireerd op de natuursteen Pierre de Bourgogne, een steen die een leidende rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de Franse architectuur. De naam Chateau zegt het al: deze natuursteenlook tegels zijn een hedendaagse variatie op de vloeren uit kastelen en buitenhuizen, vloeren die zowel luxe als oersterk moesten zijn. Lichte, onregelmatige sporen herinneren aan fossiele schelpen met mooie, delicate kleurvariaties. Net als de uitstraling van natuursteen is deze serie Chateau geen perfect rechte, gladde tegel, maar worden de ruwe randen en mooie oneffenheden van de originele tegels nagebootst. 

Deze serie omvat meerdere modulaire formaten en vier subtiele kleuren; blanc, beige, gris en noir en zijn helemaal van deze tijd. De Chateau tegelserie omvat gangbare formaten: 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm en 120x120 cm, 40x80 cm en 80x80 cm formaten. Er is een extra 60x60 cm antislip variant, een extra dikke 80x80x2 cm buitentegel en bijpassende mozaïeken. Bovendien zijn alle formaten ook leverbaar in de licht glanzende uitvoering lappato.  

Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om de (sfeer-)foto's en technische informatie van deze natuursteenlook serie te bekijken! U vindt hier ook de 10 verschillende legpatronen.

De overige uitvoeringen en afmeting; prijs op aanvraag.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom.

Website Emil, serie Chateau  U kunt via de website het pdf-bestand downloaden met (sfeer-)foto's en (technische) informatie.

Eigenschappen

Kleur: Blanc
Maat: 30x60 cm
Materiaal: Keramisch
Merk: Emil
Serie: Chateau
Producten: Vloertegel
Maatgroep: Rechthoek 21 x 41 cm t/m 30 x 60cm
Kleurgroep: Natuursteenlook, Wit - Beige - Crème - Ivoor
Plinten er bij?: Ja

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import